Facebook

Sejr i sommervarmen

SIF-_JFC_traengesel_i_feltet.jpg
24-07-2014

Af Thomas Jansen

Onsdag aften spillede Jammerbugt FC sin første af i alt fire testkampe inden sæsonen sættes igang, og her blev et til lejligheden sammenbragt Saltum IF mandskab besejret.


Det var startskudet på Saltums festuge, og på et solbeskinnet stadion i de hyggelige omgivelser ved Nols sø havde de sebrastribede samlet et slagkraftigt hold af nuværende og tidligere Saltum IF spillere. Heriblandt også tidligere Jammerbugt FC spiller Rasmus Østenkær, som var en blandt flere gamle kendinge. Det var dog Jammerbugt FC som tog styringen fra start og efter et kvarters spil kunne Søren Reese steg Søren Reese højest efter et hjørnespark og headede bolden i det lange hjørne til 1-0.

To minutter senere blev det også 2-0, da Patrick Ehlers sendte et langskud fladt i det ene målhjørne. Saltum IF forsøgte at svare igen og omkring den halve time, havde hjemmeholdet en række fine angreb mod Jammerbugt FC målet. Det blev dog ikke til en reducering og Jammerbugt FC kunne derfor gå til pause med en 2-0 føring.

I pausen skiftede Jammerbugt FC hele ni mand, og de friske folk sørgede for, at også de sidste 45 minutter blev vundet med 2-0. Først bankede Malthe Nygaard et dykkende langskud i nettet efter 55 minutter og dernæst var det halvvejs i 2. halvleg en af de nye i blåt, Morten Bøg, som gjorde det til 4-0. Dette blev, trods flere nærgående Jammerbugt FC angreb, slutresultatet og Jammerbugt FC kan således glæde sig over en første veloverstået træningskamp. Den næste i rækken er Thisted FC, som gæster Jammerbugten lørdag d. 26. juli kl. 12.00.
 


Sæsonforberedelsernes første kick off.


Der skulle vand til i sommervarmen.


Thomsen jagter bolden i 1. halvleg...


...og fik et helt andet ansvar i 2. halvleg.


Jammerbugt FC spillerne havde sørget for solbadning i sommerferien, så opvarmningen foregik i skyggen.


Cheftræner Bo Zinck følger slagets gang...


...og giver sit syn på tingenes tilstand.


I bedste VM stil blev der afholdt vandpauser i både 1. og 2. halvleg.