Facebook

Sejr over AaB’s DS mandskab

BuffiModOdder.jpg
Buffi viste målform med to kasser.
30-07-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC arbejder hårdt på at ramme topformen, når det går løs i sæsonpremieren inden længe. Senest var det AaB’s DS mandskab, som skulle udfordres, som en del af processen.

Denne udfordring blev klaret med et godkendt resultat, idet det endte med 4-1 sejr til Jammerbugt FC. Indsatsen bar dog præg af, at det fortsat er forberedelse og ikke mindst, at der lige nu arbejdes ekstra hårdt til træning.

Målene blev sat ind af Emil Haucke og Christoffer Hansen med to styk., mens der også blev scoret selvmål af AaB. Det var især på dødbolde, at Jammerbugt mandskabet var farlige. Det kneb til tider lidt mere i det åbne spil, men spillet rakte til en komfortabel sejr.

- Det var en udmærket testkamp fra vores side, men ikke fremragende. Vi leverede på et for dårligt teknisk niveau, hvor der var for mange sjuskfejl og pasningsfejl. Men det ved spillerne godt og det skal vi naturligvis arbejde på at forbedre her den sidste tid frem mod sæsonpremieren, sagde Martin Pedersen, Jammerbugt FC cheftræner, efter kampen, hvor det gode resultat selvfølgelig gav tilfredshed.

- Selvom ikke alt lykkedes for os, så er det omvendt også stærkt, at vi vinder 4-1 på en dag, hvor tingene ikke svinger rigtigt for os. Men vi har også trænet hårdt i perioden op til kampen, så det er godkendt og nu retter vi fokus mod næste og sidste test.

Her venter AaB på ny, men denne gang i form af Superliga reserverne og her skal Jammerbugt FC hæve formen et par trin op.

- Det er en god sidste test og en god udfordring for spillerne. Som mod Vendsyssel FF møder vi formentlig et hold i højt gear og på et niveau, der måske vil ligge over vores. Så det ser vi frem til, runder Martin P af.

Den sidste testkamp spilles på AaB’s anlæg tirsdag d. 2. august kl. 18.00.