Facebook

Sejr over divisionskollegaer

Soeren_Kusk_evaluerer.jpg
05-03-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC cheftræner Søren Kusk kunne glæde sig over anden sejr på stribe med lørdagens sejr på 3-2 ude over Aarhus Fremad. Samtlige fem mål blev sat ind i løbet af de første 45 minutter.

I en kamp hvor holdene skiftedes til at have overtaget blev Blokhus FC's mål sat ind af Mads Severinsen, Malthe Nygaard og Nickolaj Thomsen.

- Første halvleg er noget svingende for vores vedkommende, men vi får overtaget midtvejs i halvlegen og scorer tre forholdsvis nemme mål. I denne periode spiller vi okay fodbold, men mod slutningen af halvlegen får de overtaget og så scorer de så et par nemme mål. Efter pausen starter de bedst, men vi spiller os tilbage i kampen og slutter bedst af. Så alt i alt tilfredsstillende, evaluerer Søren Kusk, som dog tager en bekymring med fra kampen.

- Peter Tranberg måtte desværre gå ud med en skade, men vi kender ikke omfanget af den endnu. Vi er nødt til at afvente svaret fra en scaning, men vi håber selvfølgelig på det bedste, tilføjer cheftræneren, som sammen med spillerne tager imod Blokhus FC samarbejdspartnere og fans i aften på Restaurant Nordstjernen i Blokhus.