Facebook

Sejr til ungt U19 hold

Blokhus_FC_U19_-_2009_-_2.jpg
19-04-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U19 fulgte i weekenden sæsonpremierens uafgjorte resultat op med en sejr på hjemmebane over Skovbakken.

Det blev således til en 1-0 sejr for Bo Zincks mandskab og U19 træneren var efterfølgende også ganske godt tilfreds med sit holds præstation.

- I forårets første kamp stillede vi med et meget ungt hold, men denne gang stiller vi faktisk et endnu yngre hold og har eksempelvis fire juniorspillere med, konstaterer Bo Zinck og understreger, at det lover godt for fremtiden.

- Det er gode tegn fremadrettet og ser fantastisk ud med henblik på næste år. Vi spiller en rigtig god kamp og kommer frem til en hel del chancer, men får desværre ikke scoret mål nummer to og tre. Det er Palani, som igen får scoret vores mål. Vi spiller, kæmper og løber for hinanden, forklarer U19 træneren, som efter endnu en fin indsats glæder sig over holdets gode start.

- Vi er kommet godt i gang og glæder os over den gode start vi har lavet sammen. Nu glæder vi os til lokalopgøret mod AaB, slutter Bo Zinck.

Blokhus FC U19’s lokalopgør mod AaB spilles på hjemmebane søndag d. 24. april kl. 11.00. (kampen skulle oprindeligt have været afviklet Skærtorsdag kl. 11.00, men er blevet ændret til førnævnte tidspunkt).