Facebook

Sejr vigtig på et afgørende stadie

fbcc97d346dcfa77d712300c6e45ec83.jpg
19-09-2014

Af Thomas Jansen

Lørdag d. 20. september er det igen blevet tid til kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena. Her venter Kjellerup IF i kampen om tre point.

Det er en kamp, som med tanke på sæsonens udvikling, gerne skulle vindes hvis man spørger cheftræner for Jammerbugt FC, Bo Zinck.

- De tre point er så pokkers vigtige på dette stadie, og vi skal bruge dem hvis vi vil bide os fast i den gode ende af tabellen. Det er en utrolig tæt tabel, men inden for kort tid vil den knække over. Det vil ske på et tidspunkt, og når det sker, så handler det om ikke at havne i gruppen omkring nedrykningsstregen. Så jeg kan ikke understrege nok, at vi skal vinde lørdag, fastslår Bo Zinck, som kan glæde sig over at være tilbage på vindersporet efter midtugens pokaldyst.

- Vi fik tanket lidt selvtillid med en sikker sejr i pokalturneringen, og kom dermed tilbage på vindersporet efter to nederlag i træk. Det sidste af dem mod Thisted FC i en kamp, hvor der ellers var meget positivt at tage med videre, og det vil vi gøre til lørdagens kamp.

Lørdagens kamp bliver, som alle andre i en tæt 2. division vest, en test der kræver fokus, koncentration og en god præstation hvis målet om en sejr skal opfyldes. Lørdagens modstander Kjellerup IF har nemlig vist, at de ikke er sådan at slå ud. Senest kom de tilbage mod Skovbakken IK med ni mand og fik 2-2.

- Vi skal op imod et godt hold. Kjellerup IF er et ungt hold, som gerne vil spille fodbold. De har nogle styrker som vi skal være særligt opmærksomme på, men er også et hold, hvor præstationerne kan svinge. Og så har de i Thomas Røll, som mange formentlig kender fra mange år i dansk topfodbold. Han ligger og styrer meget af spillet fra sin position på midtbanen, forklarer Jammerbugt FC cheftræneren og tilføjer, at trods respekt for lørdagens modstander, så er det primære fokus rettet indad mod Jammerbugt FC’s eget spil.

- Kjellerup kommer fra en succesoplevelse efter et imponerende comeback mod Skovbakken, og vi ved at vi skal være klar for at sejre. Vores fokus ligger på at få vores eget spil til at fungere på egen bane, og med respekt for vores modstander, er det vores mål at gå ud og styre spillet. Vi går benhårdt efter alle tre point. 

Om det lykkes vil vise sig i løbet af de 90 minutters fodbold, der skal spilles lørdag, men sikkert er det, at motivationen for sejr i høj grad er til stede.

- Vi har noget vi skal have vasket væk fra sidste hjemmekamp, og jeg er derfor heller ikke et sekund i tvivl om, at det er en flok motiverede spillere jeg sender på banen, forsikrer Zinck, som kun kan stilles tilfreds med en sejr lørdag.

- Vinder vi, vil jeg mene, at vi kan være tilfredse med forløbet af sæsonen indtil nu. Så har vi fået en godkendt start. Så jeg håber der kommer mange på stadion og hjælper os godt på vej mod sejren – det er vigtigt!

Kampen mellem Jammerbugt FC og Kjellerup IF har kick off lørdag d. 20. september kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena, og vi vil i den sammenhæng opfordre til at varme op til divisionskampen med en spændende U19 kamp. De unge Jammerbugt FC talenter tager nemlig hjemme imod Hjørring IF kl. 11.00 samme dag. 

Vi ses til bold i weekenden!