Facebook

Selvtillid og tro på tingene inden mødet med Avarta

32560310_1533143873479735_3072229045002305536_o.jpg
19-05-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC spillerne led et lille knæk, da holdet i forrige runde tabte hjemme til oprykningskandidaterne Næstved i hvad der var lidt af en nøglekamp.

Heldigvis rummer de blåblusede en moral ud over det almindelige og allerede i efterfølgende runde rejste de unge spillere sig på græsset de var faldet på et par dage forinden. Med stor selvfølgelighed blev Kolding IF således besejret hele 3-0 på Sparekassen Vendsyssel Arena.

- Det var selvfølgelig en vigtig sejr for os, efter nederlaget til Næstved sidste weekend. Sejre hjælper altid på stemningen på holdet og vi kommer med selvtillid og tro på tingene, når vi søndag drager til Avarta, forklarer angriber Kasper Skov, der i tankerne allerede er videre til næste kamp.

Men der er heller ikke tid til at dvæle for længe ved de enkelte kamp, når slutfløjtet har lydt. Nu her få dage efter aftensolen rammede sejren over Kolding flot ind, er bussen pakket og forude venter Avarta på Sjælland.

Avarta viste, da de var på besøg i Jammerbugten i slutningen af april måned, at de er et særdeles velspillende fodboldhold. Her sørgede den københavnske fodboldklub med udspring i Rødovre for at det blev et jævnbyrdigt opgør. Jammerbugt FC trak det længste strå og de tre point, da Sead Gavranovic sørgede for den enlige scoring i kampen. Kasper har troen på de tre point igen.

- Vi har siden Kolding kampen fået restitueret godt med et par fridage og et enkelt træningspas, så vi er klar igen til at gå i ilden søndag eftermiddag, lyder det fra manden der med sin eksplosive hurtighed nærmest selv sætter ild til græsset, når fronten er mod modstandernes mål og bolden for fødderne. Og Skov er udmærket klar over, at han og holdkammeraterne også skal være på tæerne søndag på Espelundens Idrætsanlæg, hvis succesen skal gentages.

- Jeg forventer en tæt og jævnbyrdig kamp ligesom sidst mod Avarta. Vi har set noget video på dem og de har nogle "svage" punkter, som vi naturligvis vil prøve at ramme, hvilket forhåbentlig er nok til at få tre point med hjem til det nordlige Jylland, lyder det med tro i stemmenføringen fra Kasper Skov.

Han og de øvrige blåblusede sætter sig i bussen søndag morgen kl. 6.45. Der er kick off på Sjælland mellem Avarta og Jammerbugt FC kl. 14.00.