Facebook

Showkamp i anledning af Ingolfs 75 års fødselsdag

Ingolf_web.jpg
19-06-2018

Jetsmark IF og Jammerbugt FC afholder "en anderledes fødselsdag" for vores allesammens materialeforvalter Ingolf Larsen, som søndag d. 1. juli 2018 fylder 75 år.

Fødselsdagen afholdes LØRDAG d. 23. JUNI 2018 fra kl. 15:00 på Sparekassen Vendsyssel Arena (Jetsmark Stadion) og efterfølgende i Jetsmark IFs klubhus.

Fødselsdagen starter kl. 15:00 med en fornøjelig, fantastisk og forrygende sjov showkamp med tidligere og nuværende stjernespillere fra Jetsmark IF, Blokhus FC og Jammerbugt FC på banen.

Efter showkampen kl. 17:30 er der mulighed for alle, som har tid og lyst til at hilse på Ingolf, at tilmelde sig en fællesspisning for kun kr. 100,00 pr. person i klubhuset. Drikkevarer m.v. kan købes til fornuftige priser.

Klubben ønsker at lave et lille overskud på arrangementet, da Ingolf og klubben ønsker at opstarte "Ingolf Fonden", idet Ingolf meget hellere ønsker mulighed for at hjælpe med et lidt økonomisk hjælp til dette og hint i og omkring klubben, klubbens hold og spillere - end at modtage gaver m.m. på dagen.

Ønsker du eller andre, at betænke Ingolf i anledningen af hans fødselsdag med et bidrag til "Ingolf Fonden", kan du indbetale bidraget til MobilePay 2779 5253 (Bøje H. Lundtoft) eller til konto 9070-0000763977.

Husk at mærke indbetalingen med 'Ingolf' og 'dit navn', tak.

Ønsker du, at bidrage via et firma, så kontakt venligst bestyrelsesformand Bøje H. Lundtoft på mobil 2779 5253 for nærmere aftale herom.

Vel mødt til en supersjov og anderledes fødselsdagsfejring af vores allesammens INGOLF.

Han om nogen fortjener virkelig, at blive fejret på behørig vis.

Vi ses på Sparekassen Vendsyssel Arena (Jetsmark Stadion) til endnu et fodboldfyrværkeri af højeste klasse.