Facebook

Sidste test - Før det glæder point!

Soeren_Kusk_close_up.jpg
30-03-2012

 

Af Torben Pedersen

Allerede lørdag formiddag spiller Blokhus FC, den sidst testkamp, inden der er point på spil i 1. Division. Og modstanderen er lokalrivalerne fra FC Hjørring, hvilket må siges at være et brag før premieren skærtorsdag...

FC Hjørring har netop denne uge skiftet cheftræner, idet Henrik Lehm, som gennem de seneste 3 år har stået i spidsen for Næsby, tiltrådte mandag aften, ved sin første træningsdag. Han har afløst den fyrede Boye Habekost, og indledte sin tilværelse som Hjørring-chef, med et 0-3 nederlag til Hobro onsdag aften.

 

Kusks sidste finpudsninger

 

Søren Kusk har den seneste tid haft fokus på defensiven, men var ikke ovenud tilfreds efter sidste weekends test mod Lindholm, hvor tingene stadig ikke var optimale. Nu har spillerne en sidste mulighed for, at påvirke cheftrænerens idéer om en startformation på torsdag.

Kampen er som skrevet andet steds på sitet, blevet til en hjemmekamp, og ikke udekamp. Starten lyder allerede i morgen kl.10.00, og spilles på Jetsmarks idrætsanlæg.

Læs også meget mere om optakten til sæsonstarten den kommende uge her på blokhusfc.dk, hvor vi varmer op til skærtorsdag.