Facebook

Sidste hjemmekamp for sidste skanse

Ene.jpg
12-06-2014

Af Thomas Jansen

Når Jammerbugt FC lørdag løber ind til sæsonens sidste hjemmekamp, bliver det for målmand Simon Enevoldsen en særlig kamp.

Det bliver nemlig den sidste af slagsen i denne ombæring for Jammerbugt FC’s sidste skanse igennem de seneste fire år. Tiden er blevet moden til, at den 22 år gamle keeper skal tage næste skridt i sin fodboldkarriere. Noget som fra et talentudviklingssynspunkt må betragtes positivt, men som på anden vis også er ganske vemodigt.

- Vi kan vel nærmest kalde det en positiv skilsmisse, idet vi har haft en rigtig god dialog om tingene. Det har været fire gode år, hvor Simon er blevet en bedre målmand gennem sin udvikling i klubben, og Simon vil nu gerne forsøge sig på et højere niveau. Selvom hans fremtid endnu ikke er helt på plads, så bliver Simon dermed endnu en spiller, som vi sender videre til højere luftlag, og det skal vi være stolte af, fremhæver cheftræner Bo Zinck, som samtidig er bevidst om, at der naturligvis også er en mere kedelig side af Simon Enevoldsens stop i Jammerbugt FC.

- Den kedelige side af skilsmissen, er naturligvis, at vi kommer til at savne Simon både på og uden for banen. Simon er en dejlig person, som altid er glad, altid er klar og som er yderst sympatisk og ikke mindst utrolig professionel omkring sin fodbold. Han skal have rigtig mange tak det han har gjort og været for klubben, fremhæver Zinck og åbner for et muligt gensyn i fremtiden.

- Det bliver et farvel med vemod, men jeg glæder mig til at følge ham, og forhåbentlig bliver det til et gensyn på et senere tidspunkt. Jeg gemmer i hvert fald Simons telefonnummer.

For Simon selv, som kom til klubben i sommeren 2010, bliver det også et vemodigt farvel, men samtidig også et målrettet skridt videre i karrieren.

- Min tid i klubben har været rigtig spændende, lærerig og budt på mange forskellige oplevelser både på og uden for banen. Oprykningen i første sæson, som selvfølgelig var det sportslige højdepunkt og dernæst nedrykning i sæson to. Lavpunktet var ikke så meget nedrykningen, men nærmere de 12 nederlag i streg. Vi var spået nedrykning og leverede egentligt et fint efterår, men foråret…, fortæller Simon Enevoldsen og stopper op og tager en dyb indånding inden han skynder sig at springe videre i sit forløb i klubben. Det forår nager tydeligvis stadigt den ambitiøse keeper.

- Efter nedrykningen kom der et trænerskifte og samlingen af et helt nyt hold. Så der er sket meget i mine fire år i klubben, genkalder Jammerbugt FC’s nu snart forhenværende nummer 1 og slår fast, at trods foråret han helst ikke taler om, så har der været stor overvægt af de positive oplevelser i en tid han ser tilbage på med glæde.

- Der har i hver sæson været mange store personligheder, som har gjort tiden i klubben til en fantastisk tid. Jeg vil derfor gerne takke alle de spillere og ledere, som jeg har spillet med de sidste fire år!

Når sæsonens sidste kamp er spillet, markerer det dermed et farvel for Simon, og i stedet gælder det som sagt næste skridt i udviklingen som fodboldspiller.

- Jeg håber at kunne finde en klub i et lidt større set up og dermed tage et skridt op ad rangstigen. Jeg er utrolig motiveret og sulten for at komme videre til øget konkurrence og udfordre mig selv maksimalt, forklarer Simon Enevoldsen inden han trækker i handskerne og Jammerbugt FC’s trøje nummer 1 et sidste par gange.

På hele klubbens vegne skal lyde en stor tak til Simon for tiden i Jammerbugt FC samt alt mulig held og lykke med næste udfordring.