Facebook

Sidste officielle testkamp i weekenden - Viborg FF ude

Blokhus_FC_084.jpg
11-03-2011

(Foto: Peter Tranberg er seneste mand på skadeslisten i BFC)

 

Af Torben Pedersen

Søren Kusk og co. skal i den kommende weekend på besøg, hos et yderst tændt hjemmehold fra Viborg, der skal vise de er helt klar til deres hjemme-premiere weekenden efter mod Roskilde.

Derfor er der heller ikke nogen tvivl om at, Viborg FF stiller med en meget stærk trup mod Blokhus FC lørdag. Det formodes at det mere eller mindre er truppen, som spiller de grønnes første kamp i 1. Division. Så der venter en svær test for BFC, der ellers ser rigtig godt ud lige nu.

 

Truppen er tynd - Meget tynd!

 

Men selvom det ser godt ud for tiden, med en trup på vej mod toppen, er det også stadig en skadesramt trup, der blot har 14 mand, og to U19 spillere med til Viborg.

Ziad Nassars skade til træning, og anfører Peter Tranberg meniskskade, har betydet at Søren Kusk ganske enkelt ikke kan se bort fra nogen som helst. Og især midtbanen er hårdt ramt nu, og det er her der kan opstå store problemer.

 

Undgå venligst skader denne weekend...

 

Selvom man allerede på forhånd ved, at det bliver en hård kamp i Viborg, så undgå venligst alligevel at blive skadet. Det er der ikke råd til lige nu.

Kampstart i Viborg lørdag, er kl.12.00 og kampen spilles ved Viborgs træningsanlæg på kirkebækvej.