Facebook

Sidste test endte med nederlag

Blokhus FC 064.jpg
31-07-2010

(Foto: Nickolaj Thomsen var påny enlig angriber, og det skal der arbejdes med)

 

Brabrand   -   Blokhus FC   3-0  (0-0)

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Esben Sørensen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Christian Overby

Midtbane: Jeppe Østenkær, Malthe Nygaard, Muhammed Akinci, Peter Tranberg, Micky Malling Jensen

Angreb: Nickolaj Thomsen

 

På bænken: Nicholai Benzon, Michael Jacobsen, Rasmus Christiansen, Mark Larsen

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC fik ikke den bedste optakt til sæson-premieren på næste lørdag i Aarhus, da holdet måtte se sig besejret 3-0 i Brabrand. Flere ting gjorde sig gældende til dagens kamp, som Søren Kusk på forhånd kaldte en hård opgave.

Kasper Stiller har døjet med baglåret og sad derfor helt over i dag, mens en anden spiller Esben Sørensen kun spillede de første 45 minutter, efter han har døjet med en tå. Men han slap okay fra sine første minutter i den blå trøje, inden han blev sparet i pausen.

Udover skaderne har spillerne været igennem et hårdt og krævende program den seneste uge, og kræfterne var derfor ikke til at spille op med brabrand på dagen. Men det var nu igen også "kun" en træningskamp, og derfor ikke noget der kan sammenlignes med en turneringskamp. Men én ting har Søren Kusk dog tænt meget over på det seneste, og det er den manglende effektivitet på den sidste tredjedel af banen. Holdet har kun scoret 3 mål i 5 træningskampe, og med afgangen af Olcay Senoglu og Alex Ndugga, er der ikke just mange angribere i truppen, hvilket cheftræneren også har bemærket:

 - Vi er ikke skarpe nok på den sidste tredjedel af banen, og det skal vi have arbejdet med den næste tid. Vi scorer umiddelbart kun efter dødbolde, og det er ikke nok i længden, fortæller Søren Kusk der gerne så en tilføjelse i truppen, af en udfordrende spiller:

 - Vi kunne godt bruge en der kan sætte folk af på egen hånd, og blive farlig i boksen. Ikke nødvendigvis en angriber, men en kreativ spiller der kan åbne nogle muligheder for os, siger Søren Kusk.

Kampens første time betegner Søren Kusk som meget tilfredsstillende, hvorefter kræfterne slap op hos flere spillere:

 - Vi er meget brugte, og går døde til sidst. Vi har ikke kæfterne til at indhente Brabrand igen. De scorer på to dødbolde, og der går luften lidt af ballonen hos os, slutter Søren Kusk, der understreger at dødbolde sikkert vil stå på menuen den næste uge, indtil problemerne offentsivt er løst, enten iform af en ny spiller, eller justeringer i spillet.

Og netop en uge er hvad spillerne har til at rette nogle ting, og ikke mindst få spillet sammen, før der for alvor er pres på. Deadlinen hedder lørdag kl.15.00, for eventuelle tilføjelser og justeringer, for her står efterårets første point på spil, når Aarhus Fremad tager imod i 1. spillerunde.