Facebook

Sidste test inden det går løs igen

FrodeTilTraening.jpg
31-07-2015

Lørdag byder Jammerbugt FC Lindholm IF indenfor til forberedelsernes sidste træningskamp, inden sæsonpremieren fredag d. 7. august.

Efter et par snævre nederlag mod Vendsyssel FF og Thisted FC ramte Jammerbugt FC bogstaveligt talt plet i seneste træningskamp mod AaB DS, som blev slået med hele 11-1. Dette formidable målhumør skal de  blåblusede forsøge at fastholde mod Lindholm IF lørdag, men der er også mange andre ting at fokusere på i denne sidste træningskamp, og i den sidste træningsuge inden det går løs i 2. Division.

- Først og fremmest så indskrænker vi bænken en smule og vi vil ikke foretage så mange udskiftninger.  Der skal arbejdes benhårdt i 90 minutter. Det skal vi kunne gøre nu, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard, som har fokus på detaljerne den næste uges tid.

- Nu handler det om at finpudse de sidste ting. Efter kampen mod Lindholm har vi en hel træningsuge og her skal vi kun forberede os på sæsonpremieren. Der skal blandt andet trænes dødbolde, presspil og andre taktiske elementer, fortæller Frode om den sidste forberedelsestid nu hvor den fysiske form er ved at være hvor den skal være.

Træningskampe er dog én ting og turnering noget helt andet. Det er Frode Langagergaard meget opmærksom på.

- Når vi rammer turneringen er det andre vilkår der sætter ind. Vi forbereder os så godt vi kan, men når startfløjtet lyder, så gælder det om at være der 100% og det gælder om at turde spille spillet, understreger Langagergaard.

Jammerbugt FC mod Lindholm IF lørdag d. 1. august kl. 11.30 på hjemmebane.