Facebook

Sikker og fortjent sejr

Rye_i_aktion.jpg
10-09-2017

Af Flemming Jansen

Efter nederlaget på udebane til Kjellerup IF sidste lørdag gjaldt det for Jammerbugt FC om at komme op på hesten igen i hjemmekampen på Sparekassen Vendsyssel Arena mod VSK Aarhus.

Og det lykkedes på overbevisende vis. Hjemmeholdet havde genfundet det gode spil og den kampgejst og spilleglæde, som har kendetegnet holdet i denne sæson. Straks fra start satte de blåblusede sig på spillet, og det ene gode angreb efter det andet rullede frem mod VSK-målet. Og efter et kvarters spil kom belønningen, idet Victor Ahlmann med et velplaceret skud uden for målmandens rækkevidde bragte sit hold i front med 1-0 helt i overensstemmelse med spil og chancer. 

Og den blå bølge fortsatte med at rulle, så Søren Pedersen i det 37. minut på et hovedstød efter et perfekt frisparkindlæg fra Mads Larsen kunne øge til 2-0. som også var stillingen ved pausen. – Efter pausen startede VSK Aarhus med at sætte en offensiv ind, men den blev relativt hurtigt punkteret af et Jammerbugt-hold, som stod godt på banen og var velorganiseret. Der blev ikke scoret yderligere i 2. halvleg. Jammerbugt FC var tæt på flere gange, ligesom det også brændte på en enkelt gang i den anden ende, hvor VSK Aarhus efter en dødboldssituation havde et forsøg på stolpen, hvor det var tæt på at blive 1-2. Hjemmeholdets sejr kom dog aldrig for alvor i fare, og de blåblusede gutter fra Jammerbugt FC kunne lade sig klappe ud af banen af 306 tilfredse tilskuere efter en både vigtig og velfortjent sejr.

Anfører Christian Rye blev kåret som kampens spiller af dagens kampsponsor, Jammerbugt Kommune, og det var et særdeles populært valg. Den energiske og velspillende anfører var her og der og allevegne og bidrog stærkt til sit holds gode resultat. Men det gjorde alle, hvorfor holdet og trænerteamet skal have et stort skulderklap for en mandfolkeindsats, der betyder, at Jammerbugt FC i hvert fald indtil næste lørdag er alene i spidsen for 2. division, gruppe 3.

På lørdag kl. 15,00 fløjtes der op til topkamp på den blå bølges hjemmebane, Sparekassen Vendsyssel Arena. Her får Jammerbugt FC besøg af Aarhus Fremad, som er medbejler til førerpladsen i rækken.