Facebook

Sikker sejr i årets sidste hjemmekamp

012-1.jpg
Jammerbugt FC's Victor Rafael, som startede opgøret med flere gode præstationer, sender her bolden forbi en tidligere Jammerbugt FC spiller, Andreas Damgaard, der nu er at finde i FC Skanderborg.
02-11-2013

Af Thomas Jansen

Trods det at der var tale om den sidste kamp på eget græs inden vinterpausen, blev lørdagens dyst mellem Jammerbugt FC og FC Skanderborg spillet i et fremragende fodboldvejr. Fremragende blev resultatet også. Jammerbugt FC sejrede nemlig sikkert med 4-0.

Gæsterne var ellers tæt på at score på en kæmpe chance i kampens første 10 minutter. Det lykkedes ikke og herfra stod der Jammerbugt FC på resten. De blåblusede fik for alvor spillet til at flyde og kronede en flot indsats med flere gode mål.

Det første af dem kom efter den halve time, da Super Sonny tog bolden elegant ned med brystet for i næste bevægelse at sende den imellem benene på en Skanderborg spiller inden den farlige angriber et godt stykke uden for feltet sendte bolden fladt i nettet med største selvfølgelighed.

1-0 stod det og det holdte til pausen. Så trods Jammerbugt FC dominans og flere gode forsøg på mål var kampen fortsat åben, da der blev taget hul på de sidste 45 minutter. Der skulle dog ikke gå længe før hjemmeholdet udbyggede sin føring. En løs bold fra et Martin Pedersen friskpark droppede ned i feltet og her stod Sead Gavranovic klar til at flugte kuglen flot i nettet til 2-0.

3-0 blev de 10 minutter senere, og endnu engang havde Sonny Jakobsen sidste støvle på bolden, da han iskoldt prikkede bolden forbi gæsternes keeper. Med kampen en time undervejs på dette tidspunkt, blev der lukket og slukket med Sonnys andet og Jammerbugt FC's tredje mål.

Det var dog ikke slut endnu. Det blev nemlig også til 4-0, da Martin Pedersen sendte et kraftfuldt frispark mod mål. I et tæt befolket målfelt stod Partrick Ehlers klar til at rette skuddet af med en inderside der snød Skanderborg defensiven og dermed cementerede en flot hjemmesejr.

Trods flere gode angreb og lige ved og næsten forsøg, blandet tre på træværket, blev det ved de ganske fortjente 4-0 til Jammerbugt FC, og dermed endte det som håbet med et brag af en afslutning på fodboldåret på Sparekassen Vendsyssel Arena til glæde for størstedelen af de 206 fremmødte tilskuere.

En flot præstation af Jammerbugt FC spillerne, som nu skal forsøge at fortsætte de gode takter i efterårets sidste kamp når det lørdag d. 9. november gælder Skovbakken IK på udebane.

 

Jammerbugt FC – FC Skanderborg: 4-0 (1-0)

31’ 1-0 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC
51’ 2-0 Sead Gavranovic, Jammerbugt FC
61’ 3-0 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC
85’ 4-0 Patrick Ehlers, Jammerbugt FC

Tilskuertal: 206