Facebook

Sikker sejr i anden testkamp

Pause_peptalk_traeningskamp_Loegstoer.jpg
Cheftræneren uddeler dessiner til sine spillere i pausen af kampen, hvor Blokhus FC havde sikret sig en 4-0 føring.
21-02-2013

Af Thomas Jansen

Blokhus FC spillede torsdag aften i bidende kulde sæsonforberedelsernes anden testkamp, da Danmarksseriemandskabet Løgstør gæstede kunstgræsbanen på Jetsmarks anlæg.


Blokhus FC's Daniel Moth åbnede for målscoringerne med et flot langskud, og de fremmødte tilskuere fik yderligere fem mål at varme sig på i kulden. Således endte det med en sikker 6-0 sejr til Blokhus FC over Løgstør efter en pausestilling på 4-0. Et resultat og en præstation Blokhus FC cheftræner Bo Zinck kunne være godt tilfreds med.

- Mange af de ting vi før kampen satte stor fokus på lykkedes, og generelt mener jeg vi gjorde det godt. Vi scorer seks mål og skaber chancer til mange flere scoringer. Så man kan sige vi skal være lidt skarpere i den afsluttende fase af vores spil, men vi skaber meget og finder de rigtige rum i det offensive spil, forklarer en tilfreds Bo Zinck, som ikke bruger forberedelserne til at lave de helt store omvæltninger.

- Vi skal ikke ud at lave en masse om i forhold til hvordan vi spillede i efteråret. Det handler om at vi får rettet til og får justeret på elementer af vores spil og generelt forbedrer os inden for det spilkoncept vi allerede nu praktiserer.

Netop nogle af disse forbedringer kunne spores i kampen mod Løgstør, hvor flere spillere, herunder også nogle af de helt unge, gjorde god figur.

- Der var mange som gjorde et godt indtryk og som viste, at de har udviklet sig. Også flere af de unge talenter, som vi havde givet chancen til i denne kamp viste rigtig gode takter, og det er altid dejligt at se, understreger cheftræneren.

I morgen lørdag d. 23. februar, blot halvandet døgn efter slutfløjtet mod Løgstør gælder det så endnu en testkamp. Denne gang med Aalborg Freja som modstander på kunstgræsbanen ved Jetsmarks anlæg kl. 11.15.
 

Blokhus FC - Løgstør: 6-0 (4-0)

1-0 Daniel Moth, BFC
2-0 Nick Svendsen, BFC
3-0 Mike Nørgaard, BFC
4-0 Mads Severinsen, BFC
5-0 Jan Rasmusse, BFC
6-0 Nick Svendsen, BFC

Blokhus FC's trup til kampen:

Simon Enevoldsen - Rasmus Risum, Emil Haucke, Glenn Schreiber, Søren Reese - Jan Rasmussen, Daniel Moth, Nick Svendsen, Mads Severinsen, Mike Nørgaard - Nickolaj Thomsen.

Bænk: Jens-Erik Juul Larsen, Kristian Glyø, Sune Gundersen, Kasper Knudsen, Jonas Nielsen, Emil Hansen, Anders Rosengren