Facebook

Sikker sejr i Holstebro

DSC_0008.jpg
08-02-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC trak sig sejrrigt ud af årets anden træningskamp, der blev spillet på udebane i Holstebro.

Der var således lidt at varme sig på i kulden onsdag aften, da Jammerbugt FC vandt 3-0 over Holstebro. Trænerteamet kunne være godt tilfredse med det de var vidne til her tidligt i forberedelserne. 

De blåblusedes leverede nemlig en god indsats og var ikke mindst godt organiseret på banen. Derfor var det også kun få chancer, der blev givet til aftenens værter fra toppen af Danmarksserien.

Jammerbugt FC’s presspil fungerede ligeledes godt og ikke mindst Viktor Ahlmann var knivskarp i sine aktioner. Indsatsen blev belønnet med to scoringer af den tilbagevendte angriber, som virker til at være godt på vej tilbage i form. 

Jammerbugt FC’s offensiv havde dog flere strenge at spille på og den tredje scoring i 3-0 sejren blev således sat ind af en anden offensivspiller i form af Victor Rafael. 

Med en fin indsats og en god sejr kan Jammerbugt FC nu med ro i sindet gå tilbage på træningsbanen og fortsætte forberedelserne frem mod forårets kick off. Næste test i processen er Nørresundby FB d. 17. februar.