Facebook

Sikker sejr over Kolding IF

DSC_0108.jpg
17-05-2018

Af Thomas Jansen

I skæret fra aftensolen spillede Jammerbugt FC sig onsdag til en både sikker og fortjent sejr over det gæstende hold fra Kolding.

Kolding IF og Jammerbugt FC lå ellers side om side med 26 point forud for mødet, og der var således lagt op til en jævnbyrdig dyst, men som minutterne gik viste Jammerbugt FC sig som det stærkeste hold på dagen.

Jammerbugt FC maskineriet skulle dog lige blive varmt, inden det kørte som smurt. Kampens indledende fase var således lidt hakkende. Dog leverede begge mandskaber, trods det hårde program i denne tid, en frisk og energifyldt start. Begge hold havde sine små perioder, uden hverken Kolding IF eller Jammerbugt FC satte sig på tingene.

Efter 10 minutter opstod den første åbne chance, da gæsterne spillede sig igennem Jammerbugt FC defensiven. Men en flot fod parade af Thomas Nielsen sørgede for at holde bolden fri af målstregen.

Som minutter gik fik hjemmeholdet mere og mere overtaget og idet stadionuret rundede sit 24. minut, tog de blåblusede bogstavelig talt føringen. Et godt opbygget angreb endte med et indlæg fra Mads Lasen i venstre side. På kanten af det lille felt blev det mødt af en velspillende Anders Rosengren Jensen, som flot headede bolden i en blød bue på tværs af mål og over målmanden for at dumpe ned i det lange hjørne.

1-0 til Jammerbugt FC og så satte de blå sig ellers i førersædet den resterende del af kampen. Der blev sat flere gode angreb sammen i de efterfølgende minutter. Et af dem gav et hjørnespark. Det sendte Mads Larsen i feltet med sit suveræne venstreben, og her steg Lasse Steffensen højest for at heade på mål. Tæt under mål dukkede Michael Byskov op, satte panden på og dirigerede bolden uden om keeperen. Nettet blafrede på ny. 2-0 til Jammerbugt FC.

Det var også tæt på at blive 3-0 inden pausen, men Nicklas Sørensens forsøg sneg sig forbi i græsset, lige for foden af den ene stolpe.

Jammerbugt FC kunne gå til pause med en god føring og skulle ikke bruge lang til af 2. halvleg på at slå sejren fast med et tredje mål. Det var Sead Gavranovic og efterfølgende Nicklas Sørensen, som stod for det kreative forarbejde. Inde foran mål dukkede Tommi Fabricius op og prikkede bolden i mål til 3-0. Det første divisionsmål fra den tidligere Serie 2 spiller, der virker til at være faldet godt til i sine nye omgivelser.

Der blev skabt flere chancer i løbet af de sidste 45 minutter. Bl.a. kom både Sead Gavranovic, Lasse Steffensen og indskiftede Kasper Skov tæt på at øge føringen.

Det blev dog ved de tre kasser, mens Thomas Nielsen i de døende minutter sørgede for, at holdet også sikrede sig et ”clean sheet”, da keeperen hev en super redning ud af de korte ærmer.

En flot præstation af Jammerbugt FC, der dermed fik rystet nederlaget til Næstved Boldklub af sig på fornem vis. Med sejren er der fortsat grund til at kigge mere opad end nedad i tabellen, nu hvor sæson slutspurten er i fuld gang og de endelige placeringer afgøres.

Jammerbugt FC – Kolding IF:
24’ 1-0 Anders Rosengren Jensen, Jammerbugt FC
31’ 2-0 Michael Byskov, Jammerbugt FC
56’ 3-0 Tommi Fabricius, Jammerbugt FC

Jammerbugt FC: Thomas Nielsen – Søren Astrup (Simon Jensen), Lasse Steffensen, Ruben Winther, Mads Larsen – Nicklas Sørensen (Zander Hyltoft), Christian Rye, Anders R. Jensen, Michael Byskov – Sead Gavranovic, Tommi Fabricius (Kasper Skov).