Facebook

Sikker sejr sikrer 1. plads til U17

2520JAMMS20JFC20U1720drenge1.jpg
Fortjent fejring hos U17 holdet! (Foto: Lars Pauli).
24-10-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s U17 mandskab er mere eller mindre gået fra den ene til den anden succes dette efterår, og søndag betød det, at holdet nu er vindere af sin række i 2. division.

På udebane mod nærmeste forfølger, Viborg FF / Hald Ege Efterskole, blev det nemlig til endnu en succes og tre point. 4-0 lød slutresultatet efter en kamp, hvor Jammerbugt FC dominerede og faktisk kunne have vundet større. De manglende ekstra scoringer betød dog mindre på en dag, hvor et flot efterår blev belønnet med en sikker topplacering for de unge talenter.

- Vi spiller en god kamp, sætter os på spillet fra start og kommer hurtigt foran. Den første del af kampen styrer vi, men Viborg spiller sig ind i kampen frem mod pausen. Vi har dog chancerne til at øge yderligere, uden det lykkes for os, fortæller U17 træner, Tommy Pedersen, der kunne se sine spillere lukke kampen godt og grundigt efter pausen.

Det var allerede i kampens andet minut at Thor Pauli Svendsen gjorde til 1-0 og i 2. halvleg øgede først Johan Lohmann til 2-0, så Nichlas Søe Worch til 3-0 og endelig Simon Lund Dahl til slutresultat 4-0.

- Drengene fortjener ros ovenpå ikke bare denne præstation, men hele sæsonen. Vi har en spændende og dygtig gruppe af spillere og det bliver interessant at se, hvad fremtiden bringer for dem hver især, fortæller Tommy Pedersen, som i første omgang dog ikke ser længere frem end de resterende kampe af sæsonen og så det, der ligner et særligt interessant forår.

- Vi har indtil nu haft en virkelig god sæson og med 1. pladsen i hus, handler det nu om at få sluttet sæsonen godt af. Dernæst venter der os et spændende næste halvår, hvor de fire bedste hold i vores 2. division skal dyste med de fire bedste hold fra den anden 2. division. Her bliver vi virkelig godt matchet og det bliver et halvår, der er godt for udviklingen af spillerne, fremhæver talenttræneren.

Stillingen vidner om at udviklingen går i den rigtige retning. Efter 10 kampe er der spillet hele 25 point i hus, mens målscoren er i plus 29. Nærmeste forfølger i skrivende stund er som sagt søndagens modstander, Viborg FF, med 17 point for 10 kampe. Med andre ord en kraftpræstation af de unge drenge fra Jammerbugt FC!

Et stort tillykke skal lyde til spillere og trænere hos Jammerbugt FC U17 – godt gået!