Facebook

Sikkert videre til næste runde

IMG_0507.jpg
10-08-2017

Af Thomas Jansen

Tirsdag aften bød på pokalbold på Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor en billet til næste runde stod på spil i kampen mellem Jammerbugt FC og Odder IGF.

Her spillede Jammerbugt FC sig sikkert videre med en 3-0 sejr.

Det var dog ikke nogen nem sejr. Der skulle arbejdes for den, og det blev der. Efter 12 minutter kom første større chance, da Lasse Steffensen mødte et indlæg med hovedet, men bolden blev reddet af keeperen inden den ramte netmaskerne.

Fra kampens start var Jammerbugt FC mest på bolden og styrede slagets gang, men gæsterne fra Odder forsvarede sig godt. Især på flankerne lykkedes det dog Jammerbugt FC at skabe flere gode muligheder via overlap, men når bolden nåede i feltet manglede den sidste afgørende aktion.

Efter en lille halv time var det dog lige ved at lykkes, da Victor Rafael i godt sammenspil med debutant Denius sendte et godt hug lige forbi mål.

Det forblev målløst i de første 45 minutter, trods markant spilovertag til Jammerbugt FC, som nu skulle ud og afgøre det hurtigst muligt i 2. halvleg. Men efter pausen var det Odder, som først kom til en farlig chance, da et overtal i en omstilling efter fem minutter sendte en Odder spiller fri med Jammerbugt keeper Daniel Hovalt. Hovalt var dog hurtig til at reagere og klarede flot situation. Stadig 0-0, men Jammerbugt FC havde fået et varsel.

I den anden ende havde både Victor Rafael og Michael Byskov et par gode skud fra distancen, men det var først med godt et kvarter igen, at der kom hul på bylden. Herfra gik det så også særdeles stærkt.

Først kunne Zander Hyltoft score sit første mål i den blå trøje og minuttet efter var det Viktor Ahlmann, som køligt tippede bolden i mål efter flot forarbejde. Der var nu kommet hul på bylden og kampen blev definitivt lukket få minutter før tid, da Christopher Denius fik lov at sætte sit debutantmål over stregen på en repost fra en Byskov afslutning.

Dermed var det 3-0 og Jammerbugt FC var sikkert og velfortjent videre til næste runde af pokalturneringen.

Jammerbugt FC – Odder IFG 3-0 (0-0)
75’ 1-0 Zander Hyltoft, Jammerbugt FC
76’ 2-0 Viktor Ahlmann, Jammerbugt FC
87’ 3-0 Christopher Denius, Jammerbugt FC