Facebook

Simon Jensen vil have fuldt udbytte i Aarhus

SimonJensenProfil.jpg
23-09-2016

Af Thomas Jansen

Det har været svært at bebrejde det unge Jammerbugt FC mandskab for den manglende pointhøst i de seneste runder. Arbejdsindsatsen har ikke fejlet noget og attituden har været i top.

I sidste ende er det dog pointene, der tæller. Sådan er det, og derfor har Jammerbugt FC og Simon Jensen, som er en af de mange hårdtarbejdende unge spillere på holdet, også stor fokus på udbytte, når det lørdag gælder Aarhus Fremad. Sidst blev det til et point ude mod Odder. Nu skal det gerne være alle tre.

- Jeg er fint tilfreds med hvordan, vi har spillet i kampene. Jeg synes, vi i de seneste fire kampe har været bedre end modstanderne. Vi har desværre ikke fået de point, som vi har fortjent, så derfor har resultaterne ikke været på vores side, evaluerer Jammerbugt FC’s Simon Jensen, som også gerne havde set alle tre point var kommet i hus efter en god indsats i Odder i seneste kamp.

Det er derfor også planen, at netop det skal lykkes i weekenden, når det gælder endnu en udebanetur for det unge Jammerbugt mandskab. Turen går af samme vej som sidst, men denne gang drejes der fra lidt før, så den blå bølge kan ramme Riisvangen – forhåbentlig med så hårdt kraft, at sejren hentes i land.

Aarhus Fremad har haft lidt mere held med point udbyttet og ligger på en komfortabel tredjeplads med 13 point for syv kampe. Læg dertil at der normalt er kamp om hver eneste milimeter i disse kampe - ja, så er der med andre ord brug for alle kræfter for at fuldende missionen.

- Jeg forventer, det bliver en svær udebanekamp, men hvis vi fortsætter det gode spil, er jeg sikker på, vi får tre point med hjem. Vi tabte 3-0 på hjemmebane, så nu har vi muligheden for at få revanche, lyder det lige så resolut fra Simon, som når kan kaster sig ind i en tackling – ingen tøven her, skulle vi hilse og sige. 

Det er der nu heller ikke grund til for den kun 20-årige forsvarsspiller. Simon er nemlig ved at have bidt sig fast på divisionsholdet. Han har de seneste sæsoner været en del af truppen, og har fået sine indhop i kampene undervejs. Men i dette efterår lader det til, at Simon Jensen er tjekket ind i 2. division for alvor. Det virker særdeles velfortjent for den lokale unge mand, som har arbejdet for at få sin chance, og nu grebet den.

- Jeg synes den første halvdel af efterårssæsonen er forløbet godt. Jeg har spillet de fleste af kampene, så det er skønt med nogle kampe i benene. Samtidig synes, at jeg hele tiden forbedrer mig. Desværre har resultaterne som sagt ikke været med os, så jeg håber det bliver ændret efter næste kamp, lyder det fra Simon Jensen der igen hurtigt retter fokus ind på holdet og næste opgave. Det er nemlig det, det handler om.

Den opgave hedder som bekendt Aarhus Fremad på en altid svær udebane. Det er lørdag d. 24. september kl. 15.00.