Facebook

Simon Knudsen ser frem til sit første lokalbrag

SimonKnudsenProfil.jpg
29-09-2016

Af Thomas Jansen

Der bliver altid set frem til møderne med Thisted FC, men hos nogle kan spændingen være lige lidt større end andre.

Det gælder eksempelvis for Jammerbugt FC’s unge offensivspiller, Simon Knudsen, som lørdag går ind til sit første lokalbrag mod Thisted FC i 2. division. Simon glæder sig, og så er han i øvrigt i sprudlende fodboldhumør lige nu. Simon Knudsen har nemlig, i sin første sæson som senior, spillet sig ind på 2. divisionsholdet, hvor han ligner en spiller, der er kommet for at blive.

I sidste runde indtog den energiske spiller med nr. 14 på ryggen en væsentlig rolle, da han med to scoringer var med til at sikre Jammerbugt FC en forrygende flot sejr på hele 5-0 ude over Aarhus Fremad.

- Vores sejr i Fremad, er hvad vi har arbejdet frem imod de sidste mange uger. Vi tager mange offensive løb, og arbejder sten hårdt defensivt. I modsætning til Odder kampen, hvor jeg burde have scoret, så gik der to ind imod Fremad, hvilket selvfølgelig var dejligt, og jeg er glad for at bidrage med mål til holdet, fortæller Simon Knudsen om sit foreløbige højdepunkt i 2. division. Kampen mod Thisted FC kan blive et nyt.

- Det er min første kamp imod Thisted, så det bliver spændende, lyder det først og fremmest fra den unge spiller. Spændingen afløses dog hurtigt at fokus på opgaven, der venter.

- Jeg forventer, at de har dygtige mellemrumsspillere, så vi skal stå kompakte og presse med mange spillere. Omvendt skal vi afsted hurtigt i omstillinger, når vi får chancerne, som vi også var dygtige til imod Fremad. Vi kommer med en god sejr i bagagen, og skal være lige så skarpe i begge felter imod Thisted. Er vi det, så har vi rigtig gode chancer, vurderer 2-måls skytten fra Fremad kampen.

Ligesom for resten af Jammerbugt FC mandskabet handler det for Simon Knudsen om at holde momentum og fortsat bygge på udviklingen, der spillemæssigt, og nu også resultatmæssigt, lader til at gå i den helt rigtige retning.

- Indtil videre er jeg rigtig glad for mit første år som seniorspiller. Jeg bidrager måske med lidt mere power og flere løb i feltet, i modsætning til spillet i mellemrummet, som man forventer fra en klassisk kantspiller. Jeg har stadig en masse at lære, men der er mange dygtige spillere på holdet, og jeg kan lære meget fra dem, fremhæver en tydeligt ambitiøs ung spille – en blandt mange i Jammerbugt FC truppen.

Nu handler det om at gro lidt ekstra hård på brystet inden weekendens brag mod Thisted FC, og så skal der ellers bare bygges videre på de flotte takter fra Fremad kampen – for både Simon Knudsen og resten af Jammerbugt FC mandskabet.

Simon Knudsen løber ind til sit første lokalopgør med Thisted FC i 2. division lørdag d. 1. oktober kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena. Simon & Co. håber på stor opbakning til en stor udfordring!