Facebook

Simon sigter mod en gentagelse mod Tarup/Paarup IF

SimonJ_web.jpg
02-11-2018

Af Thomas Jansen

Der er fynsk visit i Nordjylland denne weekend, hvor Tarup/Paarup IF, der er placeret på en niendeplads, gæster Jammerbugt FC, der holder sig i top tre.

15 point skiller de to hold i tabellen, inden weekendens møde og sidst holdende mødtes, på Fyn tilbage i september, blev det til en stensikker nordjysk sejr på 4-0. Med andre ord må hjemmeholdet indtage rollen som favoritter. Svært skal dog nok blive alligevel. Det er det som regel i den meget jævnbyrdige danske division. Sidst Tarup/Paarup IF besøgte Nordjylland tog de da også alle tre point. Det var på Soffy Road i september. Nu gælder det Sparekassen Vendsyssel Arena, og her skal fynboerne helst tomhændet fra, hvis du spørger Jammerbugt FC’s Simon Jensen. Så det har vi naturligvis gjort.

- Tarup/Paarup er et god hold, ligesom alle øvrige hold i denne rækken. Det er et hold, som har flere gode spillere, så jeg forventer derfor en svær kamp. Men det er en kamp vi skal vinde. Vi spiller på vores hjemmebane, hvor vi ved, vi er gode. Så vi skal komme med 100 pct. fra start, og så er jeg sikker på, vi får en sejr, lyder det fra Simon Jensen, der om nogen er på hjemmebane lørdag. Defensivspilleren er vokset op i byen og ikke mindst i klubben.

Her har Simon bidt sig fast som en vigtig del af divisionstruppen, og har sammen med holdet udviklet sig til den gode side de seneste sæsoner. De sidste par kampe har det dog ikke kastet en masse point af sig, i modsætning til det øvrige efterår, og det skal der rettes op på nu.

- Jeg føler vores form er rigtig god. Vi har bare ikke haft det sidste held i de seneste to kampe, så det skal ud og revancheres i kampen mod Tarup/Paarup, og efterfølgende Brabrand. Hvis vi skal blive ved med at være i den sjove ende, skal vi ud og have seks point inden vinter pausen sætter ind, understreger Simon med sikker stemme.

Han tager heller end gerne en gentagelse af sidste møde, hvor tingene langt hen ad vejen ganske enkelt gik op i en højere enhed.

- Sidst vi mødte Tarup/Paarup spillede vi bare 100 pct. efter game planen. Vi fik lukket ned for deres offensiv og de havde ikke andet end et par chancer i hele kamp. Samtidig lykkedes det meste for vores offensiv, hvor vi også får lavet nogle gode mål. Vi kunne vel egentlig godt vinde den kamp med mere end 4-0, genkalder Simon Jensen og retter atter blikket frem mod weekendens gensyn med Tarup/Paarup. Fuldt fokus er påkrævet, hvis alle tre point skal hentes hjem – og det skal de ifølge Simon Jensen.

Jammerbugt FC og Tarup/Paarup IF tørner sammen på Sparekassen Vendsyssel Arena kl. 14.00 lørdag d. 3. november.