Facebook

Sjælland byder på kamp om top 3

168478aece1d9c44fbeff93c6b811fea.jpg
23-05-2014

Af Thomas Jansen

Fredag aften kan Jammerbugt FC tage et vigtigt skridt i kampen om tredjepladsen, når det på udebane gælder HIK.

Det er nemlig fredagens modstander, som pt. indtager denne tredjeplads, og det gør de med fire point ned til de blåblusede fra Jammerbugten. Hentes de tre point med hjem, er der således ikke andet end et enkelt point mellem fredagens duellanter på Sjælland.

- Vi kan vel godt kalde det en topkamp. Det er i hvert fald kampen om tredjepladsen, og for os kræver det en sejr at blive i den kamp. Vinder vi, tror jeg vi spiller med om tredjepladsen helt frem til sidste spillerunde, men taber vi er det slut med det mål, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck inden kampen,

Det er en svær opgave der venter hos Hellerup klubben, som ikke levner sine modstandere mange chancer. I de seneste fire runder er hentet tre sejre og en enkelt uafgjort. Seneste nederlag var mod topholdet Skive IK, holdet som Jammerbugt FC på fornem vis præsenterede for sit første nederlag i sæsonen i sidste weekends spillerunde. Netop den sejr, over rækkens absolutte tophold, og ikke mindst måden den blev sikret på, har givet grund til stor optimisme i Jammerbugt lejren til den kommende kamp mod HIK og til den resterende del af sæsonen.

- Vi har selvtillid og kommer med et hold der kan udfordrer HIK. Vi skal spille vores spil, men vi skal også bringe lidt af den jyske fysik med til Sjælland. Vi tror på det, men ved vi skal præstere hvis vi skal sejre.  Holder vi samme niveau som mod Skive, så tror jeg helt sikkert på de tre point igen, fortæller Zinck.

Netop den kamp mod Skive IK, kan Jammerbugt FC tage meget godt med fra, og Bo Zinck er som sagt heller ikke i tvivl om at præstationen skal have samme kvalitet, hvis endnu tre point skal hentes denne gang.

- Top tre eller ej, så er det to gode hold, der løber på banen fredag. HIK er et rigtig godt spillende fodboldhold og har nogle typer, som vi virkelig skal holde øje med. Jeg mener vi ligger godt til hinanden. Vi er klar og glæder os til igen at blive testet, som det også var tilfældet mod Skive. Det bliver en god kamp er jeg sikker på, forudser Bo Zinck inden han også ser frem til mødet med en gammel kending blandt sjællænderne.

- Casper Nordström, som også har spillet hos os, spiller hos HIK nu, og jeg håber meget han er med. Det er et gensyn jeg glæder mig til. Han er en god spiller og en god dreng, som vi dog naturligvis gerne slår fredag alligevel, smiler Zinck inden bagagen smides på bussen mod Sjælland.

HIK – Jammerbugt FC fløjtes i gang på Gentofte Stadion i morgen fredag d. 23. maj kl. 18.30.