Facebook

Sjette runde bød på første hjemmebane nederlag

Nickolaj_Thomsen_i_aktion.jpg
Thomsen 2-2 udligning var desværre ikke nok til point mod Marienlyst.
08-09-2012

Lørdag d. 8. september spillede Blokhus FC 6. runde af sæsonen i 2. division vest, og her kom Marienlyst på besøg og tog alle tre point med hjem.

Trods en pauseføring på 1-0 måtte Blokhus FC således indkassere sæsonens første hjemmebane nederlag efter de 90 minutter var spillet.

Blokhus FC - Marienlyst: 2-3 (1-0)

22' 1-0 Kasper Knudsen, Blokhus FC
60' 1-1 Lasse Kingo, Marienlyst
64' 1-2 Sebastian Dalgaard, Marienlyst (straffespark)
82' 2-2 Nickolaj Thomsen, Blokhus FC
85' 2-3 Raafat El-Soussi

Tilskuere: 287

Blokhus FC:

Simon Enevoldsen - Jonas Westmark, Emil Haucke, Casper Nordström, Marc Pedersen - Kasper Knudsen, Malthe Nygaard, Daniel Moth, Sune Gundersen, Mads Severinsen - Nickolaj Thomsen
Bænk: Jens Erik Juul Larsen, Nick Svendsen, Kristian Glyø, Richard Menjivar.

Der stod en strid vestenvind over Jetsmark Stadion lørdag eftermiddag, da der blev fløjtet op til topkamp mellem Blokhus FC og Marienlyst, som havde taget turen fra Fyn.

På trods af de besværlige vejrforhold at spille under leverede såvel Blokhus FC som gæsterne fra Marienlyst masser af godt og underholdende fodboldspil - det var dog i meget stor omfang midt på banen, det foregik, idet ingen af holdene fik skabt de helt store målchancer. Det var imidlertid tydeligt at se, at der var tale om to fodboldhold, der begge er karakteriseret ved, at der satses på teknisk godt spil samt elegant og glidende pasningsfodbold.
 
Blokhus FC var uden den skadede angriber Christoffer ”Buffi” Hansen, ligesom farlige Jan Rasmussen var ude på grund af karantæne. Trods savnet af de to stærke profiler formåede de Blokhus FC at levere en god og helstøbt holdindsats i første halvleg, og meget tydede på en hjemmesejr i dette topopgør.

I kampens første 45 minutter rullede den blå bølge i vinden og Kasper Knudsen bragte fortjent Blokhus FC foran midt i første halvleg. Stillingen 1-0 holdt til pausen, men som det er sket flere gange før i denne sæson blev anden halvleg en helt anden og mere trist historie set gennem de blå briller. 
 
Store dele af anden halvleg stod der således Marienlyst på og efter en times spil faldt udligningen til 1-1. Kun få minutter senere var kampen vendt fuldstændigt på hovedet. På straffespark, begået af Casper Nordström, bragte Marienlyst sig nemlig foran 2-1.. Det unge Blokhus FC mandskab lod sig dog ikke slå ud af de to hurtige scoringer og da stadion uret rundede 82 minutter slog anfører Nickolaj Thomsen til igen, som det er sket så mange gang før. Udligningen til 2-2 tændte et håb hos hjemmehold og publikum, men desværre blev det hurtigt slukket igen, da Marienlyst få minutter senere i kampens slutning scorede kampens sidste mål, og dermed tog gæsterne fra Marienlyst sejren på 3-2 og de dertilhørende tre point. Blokhus FC forsøgte desperat at jagte endnu en udligning, og det var tæt på at lykkes i kampens døende minutter, hvor Marienlysts målmand i et tæt samarbejde med målstolpen fik forhindret en udligning.
 
En spændende kamp mellem to tophold, som spillede sin chance til sidste fløjt. Desværre kunne gæstende Marienlyst tage de tre point med hjem til Fyn. Allerede næste lørdag d. 15. september er der igen besøg fra Fyn når FC Svendborg kommer på besøg, og her skulle de tre point gerne bliver i Nordjylland. Inden da venter dog en pokalkamp tirsdag aften i Lystrup, og her skal Blokhus FC forsøge at spille sig tilbage på vindersporet og ikke mindst arbejde med at fastholde det gode spil i alle 90 minutter.