Facebook

Skidt generalprøve mod Hjørring

Dustin_Corea.jpg
01-04-2012

(Foto: Mens Blokhus FC havde det svært mod Hjørring - Skovler Dustin Corea succes med El Salvador)

 

Blokhus FC   -   FC Hjørring   0-4  (0-2)

0-1 Dennis Ramonn Olsen

0-2 Søren Philipp

0-3 Petru Racu

0-4 Rune Frantsen

 

Blokhus FC fik ikke ligefrem den optimale start, før det allerede går løs i 1. Division på torsdag. FC Hjørring var gæster og sejrede med 4-0.

Lette mål og alt for sløset spil, kostede mod FC Hjørring, som havde en række profiler retur, efter skader i opstarten. Og Blokhus FCs offensiv fik ikke produceret det vilde heller, hvilket efterlader cheftræner Søren Kusk, i tænkeboks, før det allerede på torsdag, på Jetsmark Stadion, går løs om point, når en af konkurrenterne i bunden af rækken, FC Roskilde, er gæster i forårspremieren.

Spillertruppen har haft småproblemer på det seneste, med ikke noget alamerende ifølge Søren Kusk. Dog får både træner og spillerne noget at kigge på, med mindre en uge til det går løs, med den første af 12 finaler her i foråret.

Skal man finde lidt positivt fra denne weekend i Blokhus FC, er det at Dustin Corea, umiddelbart ligner en mand der kommer tilbage til Blokhus FC, med stor selvtillid. Han er i disse dage, ved at skrive historie med sit hjemland, hvor El Salvador har kvalificeret sig til semifinalerne, om en plads ved sommerens olympiske lege i London.

Følg med på sitet de kommende dage, hvor vi opdaterer, og gør klar til forårspremiere mod FC Roskilde.