Facebook

Skidt resultat men god præstation

BuffiModOdder.jpg
For Buffi blev det stolpe ud mod Thisted FC. Jammerbugt FC fandt dog nettet en enkelt gang. Målet sørgede Emil Haucke for.
26-07-2015

Lørdag tog Jammerbugt FC med forberedelsernes anden træningskamp endnu et skridt frem mod sæsonpremieren d. 7. august.

Det var 2. divisionskollegaerne fra Thisted som havde taget turen til Ingstrup Stadion, hvor de to hold testede formen af. Med en Thisted sejr på 3-1 antydede resultatet, at lørdagens modstander er længere fremme på formbarometret end de blåblusede Jammerbugt FC spillere. De der havde trodset den kolde vind og den kraftige regn for at overvære kampen fra nærmeste hold, kunne dog se et andet billede udspille sig på banen.

Her var nemlig tale om en jævnbyrdig dyst, hvor Jammerbugt FC langt hen ad vejen sad mest på spillet og ligeledes fik skabt chancer til at skabe et resultat. Nu er det dog sådan med træningskampe, at resultatet ikke er det vigtigste og derfor var det også en nogenlunde tilfreds Jammerbugt FC cheftræner, som efter kampen kunne evaluere på endnu en test. Han havde set flere lovende takter, men var der dog også bekymringer af spore, da Thisteds mål blev skabt af Jammerbugt FC fejl. Fejl der skal elimineres inden sæsonpremieren. Jammerbugt FC fik imidlertid også selv skabt et mål og det blev sat ind af Emil Haucke efter pausen.

Her stod det 0-2 efter Thisted var kommet foran allerede efter et minut og senere udbyggede føringen efter en Jammerbugt FC fejl. I 2. halvleg fik Jammerbugt FC som sagt reduceret, mens holdet også satte et stærkt pres ind på Thisted FC. Det var dog Thisted FC, som denne dag havde marginalerne på sin side, og i stedet for en udligning blev det 1-3, som også blev slutresultatet.

- Jeg synes faktisk vi spiller en rigtig fin kamp, hvor vi er spildominerende. Desværre er vi ikke rigtig klar fra start og det koster os allerede efter et minut, forklarer Frode Langagergaard, som ærgrede sig over de personlige fejl, der gjorde at det gode spil ikke blev belønnet.

- De to sidste mål er personlige fejl fra vores side. Vi giver dem ganske enkelt muligheder for at score. Den del skal vi selvfølgelig have slettet fra vores spil. Men det positive er at vi også skaber chancer for os selv. Desværre mangler vi de sidste marginaler i dag, lød vurderingen fra cheftræneren med henvisning til bl.a. et hovedstød på stolpen fra Christoffer ”Buffi” Hansen og et nærgående forsøg fra Victor Rafael med flere.

- Får vi taget fejlede ud af kampen, så mener jeg det er en kamp vi kan vinde. Ved vores reducering lægger vi et stort pres på Thisted og vi er fortrøstningsfulde ovenpå denne præstation, slutter Frode Langagergaard, som allerede tirsdag sender sine tropper i kamp igen. Her tages næste skridt på vejen mod sæsonstarten når AaB kommer på besøg på klubben træningsanlæg.