Facebook

Skidt start kostede i Hobro

Knudsen.jpg
07-03-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC måtte tirsdag aften gå slukørede fra DS Arena, hvor Hobro IK trak det længste strå og sejrede 2-1.

Det var en skidt start fra Jammerbugt FC, som lagde grund for nederlaget, og så en god gammel kending hos den blå bølge, i form af Quincy Antipas, som med to fuldtræffere understregede, at han stadig er fuld af mål.

I kampens første 20 minutter fik Jammerbugt FC slet ikke fat i spillet og det kostede i sidste ende en scoring. Den blev som bekendt sat ind af Quincy Antipas og herefter var det lige som målet havde vækket de blåblusede.

De resterende 25 minutter af første halvleg blev spillet forbedret betydeligt og der var optræk til en udligning i flere omgange. Den sidste vej ind over målstregen kom bolden dog ikke og således var det 1-0 til værterne efter pausen.

Jammerbugt FC fortsatte anden halvleg, hvor de slap første. Dog arbejdede Hobro sig spillemæssigt ind i kampen igen og de sidste 45 minutter blev en jævnbyrdig affære. På aftenen var Quincy den skarpeste og han øgede til 2-0, inden Jammerbugt FC’s Simon Knudsen reducerede mod kampens afslutning. Der før havde samme Knudsen og blandt andre også Victor Rafael været tæt på i flere situationer, hvor blandt andet træværket kom i vejen.

2-1 lød slutresultatet dermed i en kamp, hvor Jammerbugt FC kom godt igen, men hvor skarpheden manglede i de afgørende situationer.

- Resultatet er naturligvis lidt skuffende, men det var i kampens første 20 minutter den var gal. Det var ikke godt og vel det dårligste vi har præsteret i træningskampene indtil nu, lød det efter kampen fra en ærlig Jammerbugt FC cheftræner, Lars Justesen.

Cheftræneren kunne være mere opløftet over spillet i den øvrige del af kampen og dette spillemæssige comeback kaldte mere positive toner frem hos Lars Justesen.

- De sidste 70 minutter var meget bedre og i anden del af første halvleg dominerer vi kampen markant. Efter pausen fungerer vi også godt i både presspil og med bolden, men vi mangler i dag lige den sidste skarphed. Den må vi arbejde på at finde frem her de næste 10-12 dage, understregede Jammerbugt træneren afslutningsvis.

Inden det går løs i forårspremieren er der endnu en træningskamp til at indstille sigtekornet og få skarphed i aktionerne. Det er lørdag, når det gælder Thisted FC i Ingstrup kl. 12.00.

Jammerbugt FC stillede med følgende hold:

Anders Larsen – Jan Rasmussen, Ruben Winther, Søren V. Pedersen, Mads Larsen – Victor Rafael, Anders Rosendal Jensen, Christian Rye, Ehab El-sayed – Simon Knudsen, Viktor Ahlmann.

Indskiftere: Michael Nielsen, Nicklas Sørensen, Daniel Hovalt, Lasse Steffensen, Rune Larsen.