Facebook

Blokhus FC led nederlag i Skovbakken

ac2b5514812b7f7251904832940a9bf6-1.jpg
06-10-2012

Blokhus FC måtte lørdag rejse tomhændet hjem fra Vejlby Stadion, hvor det endte med et nederlag på 0-2 til Skovbakken IK.

Skovbakken IK - Blokhus FC: 2-0 (0-0)

49' 1-0 Kenneth Hvilsom, Skovbakken IK
90' 2-0 Lasse Nørdam, Skovbakken IK

Blokhus FC holdopstilling:

Simon Enevoldsen - Marc Pedersen, Jonas Westmark, Emil Haucke, Kristian Glyø - Jan Rasmussen, Malthe Nygaard, Richard Menjivar (62' Christoffer Hansen), Daniel Moth, Mads Severinsen (69' Kasper Knudsen) - Nickolaj Thomsen.
Bænken: Jens-Erik Juul Larsen, Nick Svendsen, Glenn Schreiber, Kasper Knudsen, Christoffer Hansen.

 

Det var Skovbakkens første sejr i denne sæson, og den kom på en dag hvor Blokhus FC havde hvad der vel bedst kan betegnes som en offday. Det giver altid et ekstra tungt pres, at blive udnævnt storfavoritter, ikke mindst på Blokhus FC drengenes meget unge skuldre. Om det var dette pres, eller at det blot var en af de dage, hvor tingene ikke lykkedes, der gjorde at tingene ikke fungerede, skal være usagt.

Sikkert er det dog, at Blokhus FC aldrig fik gang i det flydende pasningsspil, der ellers er holdets varemærke. Spillet var i stedet præget af lange bolde op ad banen og af en masse fejlafleveringer. Trods manglende kvalitet i spillet, kunne Blokhus FC med stillingen 0-0 alligevel gå til pausen uden at være bagud.

Der skulle imidlertid blot gå fire minutter af 2. halvleg, før Skovbakken havde bragt sig foran 1-0, og den stilling holdt til kampens døende minutter, hvor hjemmeholdet satte punktum for kampen med et kontramål i en situation, hvor Blokhus FC i håb om en udligning havde kastet alle mand med frem ved et hjørnespark.

Dermed måtte Blokhus FC indkassere et ærgerligt nederlag, men sådan er fodboldspillet også. Det er ikke altid favoritterne vinder, og heldigvis for det, selvom det havde været rart det var tilfældet denne lørdag. Trods nederlaget og det mindre gode spil, var der dog stadig lyspunkter at tage med hjem fra Veljby Stadion.

Således spillede målmand Simon Enevoldsen på et højt niveau og glimrede med flere pragtredninger. Positivt var det ligeledes at Christoffer Hansen med sin indskiftning i kampens 2. halvleg, igen er klar til kamp efter en længere skadespause.

For det unge Blokhus FC mandskab gælder det nu om at se frem mod næste runde, som byder på et besøg fra Varde IF lørdag d. 13. oktober kl. 15.00. En kamp, hvor Blokhus FC igen må betragtes som favoritter. Lad os håbe det bliver favoritternes dag denne lørdag, så vores Blokhus FC drenge kan komme tilbage på sejrssporet igen.