Facebook

Skuffelse efter det ene point

Bo_Zinck_-_2011.jpg
07-05-2013

Af Thomas Jansen

Cheftræner Bo Zinck sad sammen med spillertruppen skuffet tilbage efter seneste kamp endte med en uafgjort 1-1.

Resultaterne har været gode i de seneste kampe, og syv point ud af ni mulige fra de seneste tre kampe er ikke så skidt endda. At det stadig er skuffelsen over de sidste to point ikke kom i land, må tolkes som et godt tegn og stor sult efter sejre hos det unge mandskab.

Selvom der ikke blev skabt chancer på samlebånd mod BSV var alle tre point da heller ikke langt væk ifølge cheftræner Bo Zinck.

- Først og fremmest møder vi et godt fodboldhold i BSV. Selvom det ikke er mange, så får vi skabt chancerne til at vinde kampen. Vi har initiativet, men det bliver ikke til mere end det ene mål, hvilket burde have været nok, forklarer Bo Zinck, som måtte se sit hold lukke det udlignende mål ind trods en udmærket defensiv indsats.

- Forsvarsmæssigt har vi spillet godt på det seneste, så egentlig sad jeg med fornemmelsen af at vi kunne holde nullet og hive en smal sejr hjem. Defensivt har vi udviklet os rigtig positivt, men vi skulle have vundet denne kamp, og sidder tilbage med en fornemmelse af skuffelse over at det ikke lykkedes for tredje kamp i træk. Men syv af ni point i et travlt program er da også godt, lyder det fra cheftræneren, som håber på en forbedring af banerne, som skaber svære forhold for spillet.

Det var ikke kun trænerteamet, som var skuffet, også spillertruppen ville mere end et point.

- Det var godt at se spillerne var skuffet efter over ikke at vinde hjemme. Det viser at vi vil vinde hver gang vi går på banen, og at vi hele tiden udvikler os. Så ja, vi ville gerne have haft mere, men tager det ene point og de positive ting med videre til næste kamp, mens vi selvfølgelig også forsøger at rette op på de mindre positive ting, slutter Bo Zinck, som ikke har lang tid til at forberede holdet til næste kamp.

Den blå bølge ruller nemlig allerede igen onsdag aften kl. 19.00 ude mod Thisted FC, hvor der venter en spændende lokaldyst!