Facebook

Skuffelse skal rystes af med sejr

7278ac7b6feded686c28adda42d21aaa.jpg
06-11-2015

Af Thomas Jansen

Efterårssæsonen synger på sidste vers og selvom Jammerbugt FC ikke helt har fundet melodien, så har divisionsmandskabet tænkt sig at byde Middelfart op til dans i årets sidste kamp.

Middelfart, der har sikret sig en plads i top 4, kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag. Modsat gæsterne har Jammerbugt FC ikke sikret sig en af de fire topplacering. Den mulighed smuttede mellem fingrene, da en sen scoring i Odder i sidste weekenden betød nederlag. Nu handler det i stedet om at runde fodboldåret godt af.

- Vi havde håbet, at det var under lidt andre forudsætninger, at vi lørdag løber på banen til efterårets sidste kamp. Desværre betød resultatet i Odder, at vi nu ikke længere kan nå top 4, som ellers var vores målsætning ved efterårets start, fortæller Jammerbugt FC cheftræner, Frode Langagergaard, der havde håbet på mere, men samtidig forudset et efterår med op og nedture.

- Det har været tæt helt frem til andensidste spillerunde, men vi må erkende, at vi ikke har været skarpe nok i de afgørende situationer. Det har været et efterår, hvor vi har skulle spille et nyt hold sammen. Vi har haft både udskiftning i spillertruppen ligesom vi har skulle arbejde et nyt spilkoncept ind på holdet. Det har taget længere tid end vi havde håbet og det har kostet os nogle point undervejs, forklarer cheftræneren, som nu har stået i spidsen for Jammerbugt FC i en halv sæson. Han ser, trods skuffelsen, lovende takter og positiv udvikling.

- Resultat af disse ændringer er at vi har været for svingende i vores præstationer. Det er dog positivt, at vi i de seneste kampe har kunne se, at vi rent spillemæssigt gør fremskridt. Vi begynder at være mere sammenspillet, men vi mangler det sidste, og det skal vi nu bygge videre på i løbet af vinterpausen. Det bliver vigtigt for os, og vinterpausen har vi nok manglet med tanke på, at sommerpausen er meget kort og ikke giver samme ro til at køre disse ændringer ind, vurderer Langagergaard og fortsætter;

- Positivt er det også, at vi i dette efteråret har kørt nogle meget unge spillere, nogle endda fra egne rækker, ind på holdet. Det lover godt og det viser at vi udvikler os, ikke bare som hold, men også som klub. Det er vigtigt for fremtiden, understreges det med henvisning til klubbens fokus på at udvikle flere af sine egne talenter til divisionsspillere. En proces der er langsigtet og kan give lidt bump på vejen. Alligevel er det skuffelsen over at misse top 4, som lige nu fylder mest i bevidstheden. Dog blandes den med en lyst og vilje til at ville slutte godt af, når der lørdag skal takkes af for denne gang.

- Uanset hvad, så er det meget skuffende, for både spillere og trænere, at vi ikke skal spille oprykningsspil, men nedrykningsspil til foråret. Vi har ikke indfriet vores målsætning, og nu handler det om at arbejde hårdt henover vinteren, så vi kommer stærkere og bedre ud når det gælder i foråret, siger Frode Langagergaard inden han afslutningsvis forsikrer at målet nu er en afsluttende sejr.

- Lige nu og her handler det først og fremmest om at få sluttet godt af. Vi vil ud og give den fuld gas. Vi vil forsøge at levere en god gang fodbold og score nogle mål mod et stærkt Middelfart hold. Vi vil rigtig gerne slutte godt af på hjemmebane, og vil give os fuldt ud for en sejr.

Jammerbugt FC runder sæsonen af mod Middelfart lørdag d. 7. november kl. 14.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.