Facebook

Skuffende i Skovbakken

SonnyTiljubles.jpg
Sonny Jakobsen kunne glæde sig over et veludført frisparksmål. Et af få lyspunkter i nederlaget til Skovbakken IK.
16-05-2015

Af Thomas Jansen

Det blev en dag til glemmebogen i Skovbakken for Jammerbugt FC. Både U19 og divisionen blev overmandet og måtte tage tomhændet hjem igen.

For divisionsmandskabet var der ellers høje forhåbninger efter et par gode hjemmebanesejre, men de blåblusede fra Jammerbugten kom aldrig rigtig i gang. I en chancefattig affære bragte værterne fra Skovbakken IK sig i front forholdsvis tidligt i kampen. Jammerbugt FC forsøgte at svare igen, men havde problemer med at tilspille sig chancerne til at komme tilbage.  Det blev til et par lige ved og næste muligheder på nogle dødbolde, men der kom aldrig rigtigt flow i spillet.

Til gengæld kom der drev i Christoffer Hansen der i det 30. minut førte bolden frem og var lige ved at slide sig igennem Skovbakkens bageste kæde, som måtte ty til ulovlige midler for at nedlægge den store angriber. Aktionen gav et frispark lige uden for værternes felt, og her tog angrebskollega Sonny Jakobsen ansvaret på sine skuldre.

Det gjorde han godt. Et fremragende frispark blev nemlig sendt over muren, forbi keeperen og ind i netmaskerne. Dermed var det 1-1, et resultat som forblev aktuelt frem til pausefløjtet.

2. halvleg, startede som d. 1. havde forløbet. Spil på midten, lidt frem og tilbage, og så løb det hele lidt ud i sandet når det trak op til en målchance.

Der blev dog scoret igen, og det værterne som fandt vej til netmaskerne, da Skovbakken brugte lidt tid på bolden til at få fyldt godt op i feltet. Angrebet blev rundet af med et indlæg fra venstre kant, og det blev ved bageste stolpe mødt af en Skovbakken pande, som sendte bolden sikkert i mål. Som ved første scoring, var Jammerbugt FC selv med til at gøre situationen farlig og begge gange kostede det desværre mål, og i sidste ende point.

Det var dog hele mandskabet som måtte tage ansvaret for nederlaget. Den aggression og koncentration som havde sikret tre point i sidste runde, fandt denne dag ikke samme niveau, og da presset for en udligning for alvor blev kørt i stilling, stilnede det af før det for alvor kom i gang. Christoffer Hansen fik nemlig rødt kort og måtte forlade sine holdkammerater alene tilbage. De forsøgte at jagte udligningen, men måtte i stedet tage imod dødstødet i kampens overtid, da et langskud endte i målet til 3-1. Kampens resultat.

- Vi giver ikke meget, men skaber heller ikke selv chancerne, og så kan man sige, at vi som minimum bør sikre os en uafgjort. Men når man laver fejl af den størrelse, som vi gør ved deres to første mål, så bliver man altså straffet, forklarer en frustreret og skuffet Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck med henvisning til at Jammerbugt FC ikke får clearet ordentlig ved Skovbakkens første mål og ved det andet mistimer indgrebet på indlægget, der fører til målet. Da der senere skulle rettes op på dette, blev det som bekendt spoleret af en udvisning.

- Da vi forsøger at sætte presset ind for en udligning ved 2-1, så bliver Buffi sendt fra banden. Men det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende at vi taber. Det er meget skuffende, og vi havde ikke samme parathed og dermed ikke samme præstation som i de seneste kampe. Nu forventer jeg i den grad en trods reaktion på fredag når vi spiller igen. Det er ganske enkelt ikke godt nok det her, slår Bo Zinck fast og håber på en bedre oplevelse når der er fredagskamp hjemmebane i næste runde.

- Forhåbentlig for vi en god fredagskamp med mange tilskuere, godt vejr, god fodbold og et godt resultat.

Inden da skal nederlaget i Skovbakken bearbejdes og der måske også løbes et par ekstra omgange til træning. Trods nederlaget bevarer Jammerbugt FC sin tredjeplads, mens Skovbakken fik skabt vigtig luft til nedrykningsstregen.

Skovbakken IK- Jammerbugt FC: 3-1 (1-1)
17’ 1-0 Anders Schultz, Skovbakken IK
31’ 1-1 Sonny Jakobsen, Jammerbugt FC
52’ 2-1 Henrik Brodersen, Skovbakken IK
86’ Rødt kort, Christoffer Hansen, Jammerbugt FC
90’ 3-1 Daniel Sivertsen