Facebook

Smalt nederlag til Brabrand efter godkendt kamp

Blokhus FC træningskampe 001.jpg
30-01-2010

 

Af Torben Pedersen

 

Blokhus FC   -   Brabrand   0-1  (0-1)

0-1 Brabrand (str.)

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: René Bech

Forsvar: Lars Mynderup, Søren Holdgaard, Malthe Guldager, Christian Overby

Midtbane: Jeppe Østenkær, Peter Tranberg, Muhammed Akinci, Simon Rosenqvist

Angreb: Nickolaj Thomsen, Tim Johansson

 

På bænken: Brian Ulstrup, Andreas Damgaard, Tue Brix Andersen, Rasmus Christiansen, Micky Malling Jensen, Nick Svendsen, Søren Reese.

 

Frosten har for alvor sat præg på tingene i ikke mindst Nordjylland, og nu også kunststofbanen ved Jetsmark Hallen. Det var ihvertfald ikke optimale forudsætninger for en fodboldkamp i dag, da is gjorde banen ekstrem glat.

Det var dog begge mandskaber der led under det, og derfor lige for alle parter. Blokhus FC havde til kampen 3 nye navne med i truppen, idet vinterens 3 tilgange Micky Malling Jensen, Tue Brix Andersen og Rasmus Christiansen alle var klar til kamp. De startede dog på bænken, men fik senere alle spilletid. Især Rasmus Christiansen imponerede da han fik chancen på midtbanen.

Derudover blev den svenske angriber Tim Johansson testet mod Brabrand, og efterlod et ganske godt indtryk. Angriberen der senest har optrådt i finsk fodbold, har trænet med truppen hele ugen, og der venter nu afklaring om svenskerens fremtid.

Blokhus FC startede kampen bedst og fik spillet til at flyde fra start. Simon Rosenqvist indtog rollen på venstrekant som må betegnes som usædvanlig for ham, men den opgave løste den tidligere Randers-spiller glimrende.

Han var blandt flere gode Blokhus FC spillere i dag. Faktisk var det svært ved første øjekast at finde dårlige punkter i 1. halvleg.

René Bech gjorde en god figur i målet hvor han fik chancen fra start, mens en nyopblomstret Muhammed Akinci sprudlede på midtbanen. Her har Blokhus FC nu fået tilgang af en sand joker til foråret. Akincis start i klubben blev alt andet end god, idet han startede i dårlig form, og samtidig blev ramt af flere skader. Men han er nu startet på lige vilkår med resten af truppen, sammen med Søren Holdgaard der ligeledes var skadet i perioder i efteråret.

(Foto: Henning Pedersen & Bo Zinck under samtale ved dagens kamp)

Blokhus FC havde rigeligt med chancer i opgøret, men manglede skarphed i vinterkulden. Og da man samtidig med dåligt tilbageløb forærede Brabrand et dumt straffespark, var det gæsterne der var i front, mens hjemmeholdet var bedst.

Brabrand fik efter scoringen dog mere og mere fat i spillet, og via rutinerede spillere mere balance i kæderne. Brabrand var ramt af en del skader, og om det var årsagen til at de lange bolde ikke var en stor faktor skal undertegnede ikke gøre sig klog på. Men holdets 2-meter mand i front, Martin Laustsen var ihvertfald ikke med hos gæsterne til dagens kamp.

Men overordnet var det en okay start på sæsonen, og en godkendt indsats, hvor der blot manglede kynisme ved afslutningerne. Chancer var der nemlig rigeligt med, og Brabrand var ikke dominerende på en måde, hvor de udspillede Blokhus FC.

Som garderinger havde Cheftræner Henning Pedersen taget unge spillere med på bænken. Her var U-19 holdets anfører Nick Svendsen og U-17 holdets meget lovende anfører Søren Reese, hvilket også viste at der bliver brug for alle mand her i opstarten.

Næste træningskamp lader nu vente på sig, da det planlagte opgør mod Randers FC som omtalt på hjemmesiden er aflyst. Derfor spiller Blokhus FC først den 9. Februar kl.18.30, hvor Thisted FC gæster kunstbanen i Jetsmark. Mere optakt til den kamp senere på hjemmesiden.

Dermed er der også chance for at de skadede Daniel Seehausen og Kasper Stiller, når at bliver klar til det opgør.