Facebook

Smalt 0-1 nederlag kan blive dyrt

BFC - AGF Bane 2.jpg
05-04-2010

(Foto: Endnu engang var det Bane 2 der måtte danne ramme om 2. divisionskamp)

 

Blokhus FC   -   Hobro IK   0-1  (0-0)

0-1 Chris Jensen  63. min

Tilskueretal: 465

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Jeppe Østenkær (Ind: Micky Malling), Bobo Niambele, Peter Tranberg, Muhammed Akinci (Ind: Alex Ndugga), Nickolaj Thomsen

Angreb: Olcay Senoglu

 

På Bænken: René Bech, Rasmus Christiansen, Martin Winther, Micky Malling, Alex Ndugga.

 

Af Torben Pedersen

Der var lagt op til direkte duel og topopgør mellem Blokhus FC og Hobro, da de to mandskaber tørnede sammen mandag 2. påskedag. Et længe ventet opgør mellem to hold der er kommet godt fra start i foråret, og som henter ind på et svingende FC Hjørring mandskab.

Blokhus FC havde lagt op til at ville ud og styre tingene på eget græs, og netop sådan blev det fra første fløjt. Men det polerede spil var som forventet pakket i en kuffert og sendt langt væk, og istedet erstattet af fight, fight og atter fight.

Dagens dommer Lars Halskov kunne godt forvente en travl eftermiddag, selvom kampen på ingen måder havde nogen ond stemning som før set mellem netop disse klubber. Der blev spillet hårdt, og nogle gange lidt over stregen. Men Lars Halskov fløjtede en god kamp, og havde godt styr på tropperne.

Bobo Niambele på den centrale midtbane blev hurtigt midtpunkt for utallige nærkampe, som gæsterne ikke havde det nemt med. Den brølende stærke afrikaner vandt mere eller mindre næsten alt han gik ind i, og satte dermed et suverænt aftryk på kampen.

Matchvinderen fra Otterup-kampen, Jeppe Østenkær havde 1. halvlegs bedste forsøg, da han helflugtede på en retur fra kanten af feltet. Men Martin Pedersen var på plads i Hobro-målet oppe under overliggeren.

En til tider lidt hård vind kunne man tro ville få en del betydning, men det var faktisk dem i modvind der spillede bedst. Hobro kom ikke frem til mange chancer før pausen trods medvinden, og man kunne da sagtens have forestillet sig at 17-målsskytten Danilo Arrieta ville have pyntet på holdet mod Blokhus FC, men han sad i karantæne til topkampen, iøvrigt sammen med en anden stærk Hobro mand, Kasper Fisker. Gæsterne eneste rigtigt farlige forsøg i halvlegen kom på hovedstød efter et hjørnespark, og strøg tæt forbi stolpen.

Men boldbesiddelsen og spillet sad "Den Blå Bølge" tungt på, men mange gange manglede igen lige det sidste før det blev rigtig farligt. Dermed måtte man gå målløse til pausen, efter en ellers fremragende 1. halvleg fra især Blokhus FC, men så sandelig også for underholdningen til de godt 500 tilskuere på Bane 2.

Olcay Senoglu

Hobro bedst efter pausen

Chancerne blev ikke mindre efter pausen, men det var istedet nu Hobro der var i teten, og startede klart bedst. Blokhus FC kunne slet ikke få tingene til at spille, og gæsterne satte et tungt pres.

Derfor ville nogen sikkert også mene, at det var fortjent da Chris Jensen bragte Hobro foran 1-0 efter 63 minutter, da et koks bagude kostede, og hvor Brian Ulstrup kom på mellemhånd, og blev lobbet henover.

Dermed så tingene svære ud mod et solidt og defensivt stærk Hobro mandskab, men med vedvarende pres formåede Blokhus FC at tilspille sig flere gode chancer. Ikke mindst da Olcay Senoglu onside, rettede en bold af og tvang en refleksredning ud af ærmet på Hobro-keeperen. Det var ren utur for angriberen der ellers arbejdede hårdt i front.

(Foto: Olcay Senoglu var tæt på at komme på tavlen mod Hobro)

 

Hobro blev for alvor presset tilbage mod slutningen, hvor først Nickolaj Thomsen, og senere Andreas Damgaard blev rykket frem ved siden af Olcay Senoglu.

Presset blev måske for stressende for et par af gæsterne, og et meget dumt frispark blev begået mod Peter Tranberg, en meter fra feltet. Naturligvis skulle anføren selv sparke, og det gjorde han ellers helt perfekt. Men en god redning fra Martin Pedersen holdte påny Blokhus FC fra at komme på tavlen.

En på mange måder ganske god og underholdende kamp, endte dermed med et resultat som Blokhus FC overhovedet intet kan bruge til. Derimod tog Hobro og Søren Kusk et skridt yderligere mod FC Hjørring på duksepladsen, da Vendelboerne skuffende måtte nøjes med 1-1 mod Randers Freja.

Tillykke til Hobro med sejren, og tillykke til morgensdagens fødselar Søren Kusk, som fylder 50 år.