Facebook

Søndag går turen til Ringkøbing

005-3.JPG
Søndag løber Jammerbugt FC ind på det nye stadion i Ringkøbing med målet om tre nye point.
31-05-2014

Af Thomas Jansen

Efter en hjemmesejr over Odder IGF i midtugekampen, er tiden allerede kommet til næste kamp.

Denne gang skal divisionstruppen på udebanetur til Ringkøbing, hvor det søndag gælder rækkens nummer 8, Ringkøbing IF, der er uden sejr i de seneste fem kampe. Ringkøbing IF har dog gennem sæsonen bevist, at de, på deres dag, kan tage point fra de fleste hold i rækken. Ikke mindst på hjemmebanen, hvor opbakningen er stor.

- Det er endnu en af de svære udekampe, men det er også en af de kampe, der har det ekstra og som er særligt sjove at spille. De har lige fået nyt og fantastisk stadion, som jeg glæder mig til at se. Og så har de vel mellem 500 og 800 tilskuere til samtlige deres kampe, så vi glæder os alle sammen, fortæller Bo Zinck forud for mødet, og hvis cheftrænerens fornemmelse holder stik, kan tilskuerne også glæde sig.

- Ringkøbing kommer med alt hvad de har offensivt, og de har nogle stærke kort frem ad banen. Jeg tror det kan blive en åben kamp, hvor begge hold slipper håndbremsen. Det kan godt ende målrigt som sidst, og i det hele taget plejer det at være gode kampe når vi mødes. Det tror jeg det bliver igen.

Sidst Jammerbugt FC og Ringkøbing IF tørnede sammen, endte det med en 3-2 sejr til den blå bølge, og i det hele taget har Jammerbugt FC haft et godt tag på divisionsmandskabet fra Ringkøbing, idet det er blevet til sejr i de seneste tre indbyrdes opgør. Om det fjerde af slagsen kommer søndag må tiden vise, men målet er at netop det bliver udfaldet.

- Vi skal se om vi kan gentage kunststykket fra sidst, og så handler det om at vi får sluttet sæsonen godt af, fremhæver Zinck, som sammen med divisionstruppen tager turen til Ringkøbing søndag d. 1. juni, hvor der er kick off kl. 13.30.