Facebook

Søren Kusk forlænger med Blokhus FC

Soeren_Kusk_-_Blokhus_FC_-_Web.jpg
21-04-2011

Af Thomas Jansen

Efter en succesfuld første tid i Blokhus FC har cheftræner Søren Kusk forlænget samarbejdet med ”Den Blå Bølge”, så det nu løber frem til 31. juni 2012.

Søren Kusk tiltrådte i Blokhus FC forud for indeværende sæson og har siden formået at styre holdet frem til en foreløbig flot førsteplads i 2. division vest. En præstation, som er skabt på et fundament af et ungt talentfuldt mandskab samt en fodboldfilosofi baseret på positiv og fremadrettet fodbold.

- Vi spiller seværdigt fodbold som samtidig skaber resultater og den kombination er vi godt tilfredse med her i Blokhus FC. Derfor er vi også særdeles glade for, at vi nu har forlænget aftalen med Søren med endnu et år, fortæller Blokhus FC direktør Mogens Andersen, der i tillæg glæder sig over succesen er kommet med et fundament af unge spillere.

- Vi har formået at sammensætte en meget ung og meget talentfuld trup, hvor vi på sigt håber flere af klubbens egne talenter kan bide sig fast. Det er allerede begyndt at lykkes og det har Søren, men også den øvrige trænerstab en meget stor andel i.

Trives i klubben
Søren Kusk selv fremhæver ligeledes arbejdet med de unge spillere, som en væsentlig årsag til, at han trives i Blokhus FC.

- Blokhus FC er en velfungerende klub på mange måder. Det er også en klub som passer til mit temperament, i og med det er unge spillere der arbejdes med. Det at fokus er på videreudvikling af talentmassen i nordjysk fodbold er en utrolig vigtig faktor for mig, forklarer Blokhus FC cheftræneren, som også fremhæver det rette ambitionsniveau som en vigtig brik i klubbens fremadrettede udvikling.

- Sideløbende med en målsætning om at udvikle vores unge spillere, er vores mål at være med i toppen af 2. division. Som strukturen er i divisionerne lige nu, mener jeg ikke det er muligt at sætte oprykning som et realistisk mål. Men vi sigter mod at spille med i toppen så længe som muligt, og så må vi se hvor langt det rækker.

Næste mål for Søren Kusk og det unge Blokhus FC mandskab er tre point i topkampen mod en af oprykningskonkurrenterne Aarhus Fremad. En kamp som spilles på hjemmebane Skærtorsdag kl. 15.00.