Facebook

Søren Kusk ny cheftræner i Blokhus FC

Blå bølge_web.jpg
03-05-2010

Af Thomas Jansen

Blokhus FC har nu den fremtidige løsning på cheftrænerposten på plads. Det bliver nordjyske Søren Kusk, som efter sommerpausen skal stå i spidsen for divisionsholdet
.

- Søren Kusk har hele tiden været vores førstevalg til at tage over efter Henning Pedersen. Derfor er vi meget glade for, at dette nu er blevet en realitet. Vi kender Søren som en fagligt meget meget kompetent træner, der har været dygtig til at få det optimale ud af sin spillertrup. Samtidig har Søren erfaring fra både Superligaen, 1. og 2. Division, fortæller Blokhus FC sportsdirektør Ole Nielsen og tilføjer;

- Det har også været vigtigt for os, at finde en træner fra lokalområdet, som har et godt kendskab til nordjysk fodbold og som vi ved er enormt engageret.

Søren Kusk selv ser også frem til at tage hul på den nye udfordring i Blokhus FC efter sommerpausen og ser mange spændende perspektiver i både klubben og spillertruppen.

- Årsagen til at jeg har valgt Blokhus FC er, at jeg mener der er en rigtig spændende spillertrup i klubben. Det er også er en velorganiseret klub med gode forhold og jeg synes det er spændende, at blive en del af dette og få mulighed for at være med til at udvikle klubben yderligere, lyder begrundelsen fra Søren Kusk, som samtidig understreger, at der er et job at gøre inden han kan begynde at tænke på fremtiden i Blokhus FC.

Fokus er fortsat på foråret
- For mange er det sikkert en speciel situation, at jeg skifter til Blokhus FC efter sommerpausen, men det er det ikke for mig. Jeg er stadig hundrede procent fokuseret på mit job i Hobro og det ved både spillerne og klubben. Vi har rigtig meget at spille for her i foråret.

Ole Nielsen er særdeles enig med sin kommende cheftræner. I Blokhus FC er fokus også først og fremmest på den resterende del af indeværende sæson, hvor der fortsat er en play-off plads til 1. division at spille for.

- Det er vigtigt, at vi nu har en fremtidig løsning på plads med Søren Kusk, men herfra skal vi selvfølgelig fortsat sikre, at fokus forbliver på forårets kommende kampe. Det er jeg absolut heller ikke i tvivl om, at vi formår. Vi har nogle ekstremt vigtige kampe, en topmotiveret spillertrup og en træner, som er fuldt opsat på at gøre sæsonens arbejde færdigt, forsikrer Ole Nielsen.

Søren Kusk har i første omgang lavet en 1-årig kontrakt med Blokhus FC og starter i klubben pr. 1. juli 2010.