Facebook

Søren V. Pedersen forventer jævnbyrdigt opgør

SoerenVPedersen.jpg
12-04-2017

Af Thomas Jansen

Skærtorsdag er Jammerbugt FC tilbage på eget græs, hvor FC Sydvest kommer på besøg i forårets femte runde.

I seneste kamp, ude mod Frem, led Jammerbugt FC forårets første nederlag, så nu handler det om at komme hurtigt tilbage på point sporet. Trods nederlaget, så var der flere positive elementer at tage med fra kampen mod Frem, hvor Jammerbugt FC spillede noget af sæsonens bedste fodbold. Jammerbugt FC’s centrale forsvarsspiller, Søren Vendelbo Pedersen ser derfor også tilbage på opgøret med blandede følelser.

- Den seneste kamp i Frem var en følelsesmæssig blandet fornøjelse. Vi er bagud 1-0 i pausen, hvor det egentlig har været en rimelig lige første halvleg. Vi kommer fint ud til 2. halvleg og har muligheden for at komme på 1-1, men vi begår desværre et straffespark, så det bliver 2-0. Derefter sætter vi os fuldstændig på kampen og kommer tilbage på 2-1 og har rigeligt med chancer for at få point med derfra. Til sidst satser vi alt og de får en tre mod en situation, hvor de scorer til 3-1, genkalder Søren V. Pedersen og tilføjer;

- At vi tabte var naturligvis en skuffelse, men vi kan tage masser af positive ting med fra kampen, hvor vi presser Frem helt tilbage på deres hjemmebane og spiller en fantastisk 2. halvleg, synes jeg.

Søren V. Pedersen har været en fast del af en stærk defensiv i forårets første kampe og sin unge alder til trods, så har Fjerritslev drengen sørget for at skabe ro i de bageste rækker og i det opbyggende spil. Nu håber forsvarsspilleren på endnu en solid præstation mod FC Sydvest – og naturligvis med point denne gang.

- Jeg forventer en tæt kamp ligesom mange af de andre kampe, vi kommer til at spille i dette forår. Men jeg håber, at vores defensiv kan være lige så stærk, som i de første par kampe, krydret med flot offensivt spil, og et par mål. Vi ved, at vi skal give 100 % i hver kamp for at vinde, og i sidste ende handler det om at få en sejr, og så er det lidt underordnet, hvordan vi har spillet, siger den rolige og nærkampsstærke forsvarsspiller, inden han runder samtalen af.

- Vores start i foråret har generelt været godkendt. Vi kunne godt have haft nogle flere point, hvis marginalerne i det offensive har været med os, men alt i alt en okay start, synes jeg.

Starten har budt på et enkelt nederlag, to afgjorte og en sejr. På hjemmebane er Jammerbugt FC fortsat ubesejret dette forår, og skal holdet arbejde sig væk fra bundstriden, skal det gerne blive til nye tre point på hjemmebane mod FC Sydvest. Det er Skærtorsdag kl. 15.00 det går løs på Sparekassen Vendsyssel Arena.