Facebook

Sommersucces gav god sæsonstart for U17 og U19

U19_vindere_af_Ikast_KFUM_Cup.jpg
Trods regnvejr ved præmieoverrækkelsen, et tilfreds U19 hold øverst på skamlen efter en flot førsteplads ved Ikast KFUM Cup.
20-08-2013

Af Thomas Jansen

Efter en sommer præget af deltagelse i Dana Cup og Ikast KFUM Cup gik U17 og U19 ind til den nye sæson i topform.

Det var i hvert fald det indtryk resultaterne af de to holds sæsonpræmiere i weekenden efterlod. Det endte nemlig med to sejre, 1-0 til U19 ude over Aalborg Freja og hele 11-0 til U17 over Team Østvendsyssel, ligeledes på udebane.

En god start for de to talenthold, men optakten til sæsonen har da også været god med positive præstationer i både Dana Cup og Ikast KFUM Cup.

U17 træner Martin Jensen er også tilfreds med sommerens forløb, hvor der blev vist lovende takter.

- Vores deltagelse i årets Dana Cup var spillemæssigt meget positiv, men desværre ikke den store resultatmæssige succes. Vi fik fire point fra tre kampe, men spillede faktisk noget flot fodbold til tider. Vi havde flot sammenhæng i kæderne, høj fart i bolden og styrede vores modstandere, men manglede skarpheden og scorede derfor ikke nok, forklarer Martin Jensen, som også var tilfreds med deltagelsen i Ikast KFUM Cup.

- Vi endte som nummer 5 ud af 16 hold. Vi mødte rigtig gode Mesterrækkehold og drengene gjorde det flot. Med lidt mere held kunne vi have endt som 3’er. Det har givet os god tro på tingene, fremhæver U17 træneren.

Også U19 kunne gå kampklare ind til sæsonen med selvtilliden i god behold. Ikke mindst fordi der i løbet af sommeren blev høstet en pokal til pokalskabet. U19 talenterne sluttede nemlig som vindere af Ikast KFUM Cup, hvor Frederikshavn blev slået 1-0 i finalen.

- Ikast KFUM Cup var en rigtig vigtig turnering i forberedelserne til den nye sæson i mesterrækken. Vi skulle have spillet flere nye spillere ind på holdet, og der blev brugt kræfter på at gøre spillestilen endnu mere tydelig. Holdet er nået væsentlig længere på blot den weekend, og vi har glædet os til den nye sæson, hvor målet er at videreudvikle vores spillestil, og udløse det individuelle potentiale spillerne har, forklarer en tilfreds U19 træner Henrik Jensen, som også tog mange positive elementer med fra sit holds præstationer i Dana Cup. Her blev der nemlig også hentet medaljer.

- Dana Cup var en stor oplevelse for vores hold, som fik bronze medaljer i en stærk turnering med 64 hold fra hele verden. Efter fem sejre på stribe, måtte vi se os slået i semifinalen af en rigtig stærk spansk modstander. En helt igennem vellykket uge i Hjørring, med masser af interessante kampe, godt vejr og en fantastisk stemning, slutter Henrik Jensen, som sammen med sit U19 hold ønskes tillykke med pokalerobringen.

Nu handler det om at holde fast i den positive start og fortsætte udviklingen i resten af sæsonen, hvor det næst gælder Hjørring IF på hjemmebane for både U17 og U19 fredag d. 23. august kl. 19.00.

Læs mere om U17 og U19’s deltagelse i Dana Cup og Ikast KFUM Cup via nedenstående links:

U17 ved Dana Cup og Ikast KFUM Cup

U19 ved Dana Cup og Ikast KFUM Cup

U17 klar til kamp i sommerens turneringer. Nu gælder det om at fortsætte de lovende takter i efterårets sæson.