Facebook

Spændende oplevelser for Blokhus FC partnere

Blå bølge_web.jpg
12-05-2010

Af Thomas Jansen

Blokhus FC’s partnere har den seneste uge kunne opleve to danske fodboldpersonligheder. Først Peter Rudbæk og efterfølgende Frank Arnesen, som begge stod for spændende foredrag.

Peter Rudbæk besøgte Jetsmark Stadion forud for hjemmekampen mod OB II lørdag d. 8. maj, hvor han gav et interessant oplæg med udgangspunkt i sit job hos DBU. Udover denne stilling har Peter Rudbæk blandt andet også været cheftræner i både Viborg FF, AGF og AaB, hvilket også gav anledning til en række anekdoter, der blev leveret med en god portion humoristisk sans.

Veloplagt dansk dynamit dreng og nybagt engelsk mester
Mandag d. 11. maj var der på ny lagt op til underholdning for de fodboldinteresserede. Denne gang i Frederikshavn, hvor en række Blokhus FC partnere havde taget turen til foredrag med Frank Arnesen i Det Musiske Hus. Dagen før havde Frank Arnesen fejret det engelske mesterskab med sin klub Chelsea FC og denne mandag aften kunne han så berette om festlighederne for de fremmødte i Frederikshavn. Her blev det også til meget meget andet da Frank Arnesen i samspil med Frits Ahlstrøm fortalte om alt fra sin barndom, karriere og landshold til talentarbejde, Chelsea og Roman Abramovich. Alt i alt nogle særdeles underholdende timer i selskab med en af Danmarks største fodboldpersonligheder.

En ekstra dimension
Sportsdirektør Ole Nielsen glæder sig over, at kunne være med til at tilbyde sine samarbejdspartnere sådanne ekstraordinære oplevelser.

- Det giver en ekstra dimension til det at være partner i Blokhus FC, at der skabes disse muligheder for ekstraordinære oplevelser. Vi er glade for at kunne tilbyde vores partnere disse oplevelser og det er noget vi vil forsøge at fastholde fremover, fortæller sportsdirektør Ole Nielsen, som allerede har næste oplægsholder på plads i form af direktør for Team Danmark Michael Andersen, som kommer på besøg i forbindelse med partnertraktementet forud for hjemmekampen mod Ikast d. 29. maj.