Facebook

Spænding da forårets Tipsdyst blev afgjort

Tipsdysten.jpg
Der var højt humør efter afgørelsen i forårets Tipsdysten. Her med vinderen Tømrermester Kristian Madsen i midten flankeret af Lars Lundtoft og Chris Hjørringgaard.
27-08-2018

Af Poul Erik Aagaard

Efter 16 runder af Tipsdysten i foråret skulle vinderen findes ved et arrangement til onsdagens kamp mellem Jammerbugt F.C. og Vejgaard Boldklub.

I finalen var der tre meget dygtige tippere, der hver havde ti rigtige tegn. Ved lighed skal der trækkes lod om de attraktive præmier og dermed var det den der havde det største held der blev vinderen.

Det var Lars Lundtoft fra Tal & Tanker, Tømrermester Kristian Madsen og Chris Hjørringgaard fra Garant i Brovt der hver havde forhåbninger om at vinde hovedpræmien: Et rejsegavekort på kr. 6.000,-

Først blev der trukket et tal om rækkefølgen og derefter tre kuverter med de dejlige præmier.

Den første, der trak en kuvert, var Chris Hjørringgaard, der kunne glæde sig over andenpræmien – et weekendophold for to personer. Så var det Lars Lundtoft tur og han trak kuverten med en vingave til en værdi af kr. 1.000,-

Tilbage var så tømrermester Kristian Madsen, der med et stort smil på læberne kunne glæde sig over, at det var ham, der havde kuverten med hovedpræmien.

Stort bifald fra de fremmødte 105 sponsorer.

Vinderen

Tømrermester Kristian Madsen glæder sig over at vinde hovedpræmien, men også at Tipsdysten har været en sjov og synlig konkurrence der sætter fokus på Jammerbugt F.C. og sponsorerne på en utraditionel måde.

- Det er en anden måde at markedsføre kampene på. Der kommer også mange bemærkninger fra mine kunder, og ikke mindst i min omgangskreds har der ikke manglet kommentarer til min indsats, siger Kristian Madsen.

- Jeg har fulgt holdet ekstra meget siden starten af forårssæsonen og det er både ude- og hjemmekampene, jeg løbende har fulgt på nettet.

Hvad skal præmien bruges til ?

- En rejse til Afrika eller en charterrejse i efterårsferien kunne være et par gode bud, men vi ser lige tiden an, hvad det ender med.

Andenpræmien

For Chris Hjørringgaard fra Garant i Brovst er fodbold noget, der ikke står øverst på dagordnen. Men, som en meget loyal og god sponsor har han valgt at deltage i konkurrencen.

- Jeg aner ikke en dyt om fodbold og derfor er jeg meget overrasket over at være med i opløbet om en præmie. Hvordan det er gået til ved jeg ikke, men det er nok mere held end forstand, siger Chris Hjørringgaard med glæde i stemmen.

- For mig gælder det mest det store sammenhold, der er blandt alle klubbens sponsorer og jeg deltager meget gerne i den netværksgruppe, som klubben har etableret. Her får vi mange nyttige informationer og skaber nye relationer hele tiden. Det er blevet et godt aktivt for os at være en del af den store gruppe.

Og gavekortet på et weekendophold skal bruges til en hyggelig og forsinket bryllupstur, da Chris blev gift i maj måned.

Tredjepræmien

For Lars Lundtoft fra revisionsfirmaet Tal & Tanker har konkurrencen været et spændende tiltag, der har medvirket til større interesse for klubben og kampene.

- I et lokalsamfund som Pandrup, er det vigtigt, at der er noget, der kan skabe relationer og interesse. Det er Jammerbugt FC og Jetmarks Idrætsforenings opgave at medvirke til det. Og hvis jeg har været i tvivl om interessen for konkurrencen, kan jeg afsløre, at vi alle på Grand Oldboys holdet har fulgt med. Jeg har selvfølgelig haft det held at være med i toppen hele tiden og det har mine medspillere selvfølgelig måtte høre om.

Præmien til Lars Lundtoft var et vingavekort på kr. 1.000,-. Måske holdkammeraterne kan se frem til et glas, som belønning for sæsonens gas.

Læserpræmier

I Lokalavisens læserkonkurrence var der et Jammerbugt Gavekort til vinderen, Jakob Simoni Kjærsgaard på kr. 1.000,-

Jakob er en rigtig vinder, der havde hele 12 rigtige tipstegn. Godt gået af en dreng på 10 år.

Andenpræmien gik til Erik Kringle Pedersen, der havde 11 rigtige tipstegn. Erik fik en flot gavekurv med vin og andre lækkerier.