Facebook

Spanske Javi López bliver en del af divisionstruppen

JaviBo.jpg
01-08-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har i forberedelserne til efterårssæsonen haft den spanske spiller Javi López på prøve, og den 27-årige angriber har grebet chancen og spillet sig til en plads i truppen til den kommende sæson.

Javi, der er bosiddende i Aalborg med sin kæreste, kommer til Jammerbugt FC med et solidt fodbold CV, der tæller kampe i både den tredje og anden bedste spanske fodboldrække. Den seneste tid har der dog ikke været føjet nye kapitler på CV’et, men det skal der laves om på nu.

- Javi kommer med et godt fodbold CV. Han er teknisk stærk og fodboldintelligent, men han har været væk fra fodbold det seneste år, så nu og her skal Javi først og fremmest tilbage i form, forklarer Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, og tilføjer, at Javi López også kan skabe værdi uden for banen.

- Javi har et ønske om at komme i gang med fodbolden igen og forhåbentlig kan vi hjælpe hinanden. Javi har gjort et godt indtryk og er en god fyr, der spreder godt humør i truppen. Nu må vi se, hvad det kan udvikle sig til. Sikkert er det dog allerede, at det er dejligt at have Javi i truppen, fremhæver Zinck og sender ordet videre til Javi selv.

- Det har været virkelig nemt at træde ind i truppen. Spillere og trænere har hjulpet mig enormt, og nu ser jeg frem til at vise, hvad jeg kan, indleder den humørfyldte og imødekommende spanier, der trods det store smil og blinket i øjet helt tydeligt også er meget seriøs omkring sin fodbold og det ansvar, han selv skal tage.

- Vi skal være et hold, der er hårdt at slå og bygge selvtilliden op ved at vinde kampe. Vi skal give alt, hvad vi har og så må vi se ved sæsonens afslutning, hvad vi har været i stand til at udrette. Selv vil jeg mene, at kunne bidrage som en angriber, der bl.a. er stærk i luften og spillet i feltet. Dertil har jeg god erfaring fra flere lande, som kan gøre gavn for de andre spillere, fortæller Javi.

Javi López har bl.a. spillet for Cordoba CF og Linares i Spansk fodbold.