Facebook

Sparekassen Vendsyssel forlænger hovedsponsorat i Jammerbugt FC

SparV.png
15-03-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC og Sparekassen Vendsyssel har forud for forårssæsonen forlænget et mangeårigt partnersamarbejde for yderligere to år.

Det er en nyhed, der bringer glæde i divisionsklubben, hvor Sparekassen Vendsyssel gennem årene i de danske divisioner har været det, der bedst betegnes som en nøglespiller.

- Sparekassen har betyder rigtig meget for klubben igennem årene og har bakket meget trofast op over en lang årrække – i særdeleshed de seneste 15 år, hvor vi har været blandt de få danske divisionsklubber i landet. Vi er meget glade og taknemmelige for dette samarbejde, lyder det fra en glad Jammerbugt FC bestyrelsesformand, Bøje Holmsgaard Lundtoft.

Hos Sparekassen ser man ligeledes stor værdi i samarbejdet og i det at have et divisionshold i lokalområdet.

- Jammerbugt FC er kommunens flagskib på fodboldfronten. Vi synes det er vigtigt, at vi i Jammerbugten fastholder vores divisionshold, forklarer sparekassens afdelingsdirektør for Jammerbugt Erhverv, Jan Gøl, og fremhæver betydningen af både at favne bredte og elite sport i lokalområdet.

- Bredde idræt er vigtigt, men det er lige så vigtigt at kommunens talenter har et divisionshold at stræbe efter. Det vil vi gerne støtte op omkring, understreger Jan Gøl og suppleres af Lars Larsen, afdelingsdirektør i sparekassens Pandrup afdeling.

- For Sparekassen Vendsyssel er lokal forankring højt på dagsordenen. Vi vil gerne medvirke til at vores lokalsamfund udvikler sig, og her er Jammerbugt FC og idræt generelt, et afgørende element i at samle og forene os. Vi glæder os til fortsat at følge holdet og håber vi bevarer vores divisionshold i Jammerbugten, fortæller Lars Larsen.

Netop dette er der i Jammerbugt FC fuldt fokus på, og ikke mindst tro på, at kunne lykkes med. Med sammenhold og hårdt arbejde kan det meste nemlig lade sig gøre – både på og uden for banen.

- Vi forstår hinanden, Jammerbugt FC og Sparekassen Vendsyssel. Vi er i hver vores verdener oppe mod nogle meget større spillere på markedet, men alligevel klarer vi os begge faktisk fantastisk flot, forklarer Bøje Holmsgaard Lundtoft og slår afslutningsvis fast;

- Sparekassen har altid været en kæmpestøtte for os og har bakket op i perioder, hvor klubben har været ekstra udfordret. Derfor mener jeg også, at vi i bestyrelsen har det som en af vores allervigtigste opgaver, at vi i klubben nu får sat turbo på at få betalt endnu mere tilbage til Sparekassen, så vi kan fortsætte og udvikle samarbejdet fremadrettet.

Med en vigtig nøglespiller ved sin side udenfor banen, er det nu tid for spillerne inde på banen at gøre arbejdet færdigt og sikre endnu et år med divisionsfodbold i Jammerbugt Kommune. Det går løs d. 18. marts, hvor forårspremieren fløjtes i gang mod HIK fra Hellerup, og den 25. marts gælder det årets første hjemmekamp på Sparekassen Vendsyssel Arena mod FC Svendborg.