Facebook

Spillerne fik ladet batterierne op

Trup i wellness.jpg
14-10-2010

Af Thomas Jansen

Blokhus FC’s spillertrup tog tirsdag den 12. oktober et afbræk fra den daglige træning. Efter den gode sæsonstart havde cheftræner Søren Kusk belønnet spillerne med en wellness aften hos en af Blokhus FC’s samarbejdspartnere Feriecenter Nordsøen.

Hele spillertruppen havde smil på læben, da de mødtes og forventningerne var store inden mødet med de gode faciliteter, som skabte perfekte rammer for spillerne til at lade batterierne op til resten af efteråret. Spillerne hyggede og slappede af med de forskellige muligheder, som centret bød på. Her kan bl.a. nævnes dampbad, sauna og et dejligt varmt boblebad, som spillerne nød til fulde denne aften i Feriecenter Nordsøens wellness faciliteter.

Efterfølgende gik turen videre til spisning og landskamp på tv-skærmen. Her kunne Blokhus FC’s midterforsvarer Andreas Damgaard fortælle, at han ligesom resten af truppen havde nydt godt af afbrækket fra dagligdagen.

”Super lækker træningsaften, hvor vi fik ladet batterierne op til de sidste 5 kampe inden vinterpausen. Det var rigtig dejlig med et break fra den daglige træning. En omgang wellness kan alle vist bruge, og det så da i hvert fald ud til, at nogle fra truppen havde brug for sådan en aften, inklusiv mig selv”, lød dommen fra Damgaard ovenpå en tur i boblerne.

I aften er det så tilbage i vante omgivelser  på træningsbanerne, hvor der skal forberedes til weekendens hjemmekamp mod Otterup lørdag d. 16. oktober kl. 15.00.

Du kan læse mere om Feriecenter Nordsøens faciliteter på feriecenternord.dk.