Facebook

Stærk støtte sikrer stærk spiller

Thomas_Qourning_og_KN_Rengoering.jpg
Thomas Quorning bydes velkommen i Jammerbugt FC af Henrik Nielsen, KN Rengøring.
08-08-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC forstærkede sig op til sæsonstarten med Lindholm IF’s styrmand, Thomas Quorning, og det med opbakning fra KN Rengøring.

Tilgangen af den stærke centrale midtbanespiller er en forstærkning, som er blevet en realitet på grund af en ligeså stærk støtte i form af den Pandrupbaserede virksomhed KN Rengøring, som har bakket op med et ekstraordinært sponsorat.

- Ønsket om at få Thomas Quorning til Jammerbugt FC var stort, men muligheden bød sig først lige op til sæsonstarten, hvor vi var vi langt med sammensætningen af vores trup. Men med ekstraordinær opbakning fra KN Rengøring blev det muligt at styrke truppen yderligere med Thomas, forklarer en glad Jammerbugt FC direktør Erik Just, som glæder sig over det lokalt forankrede sammenhold i Jammerbugt Kommune endnu engang har kunnet gøre en forskel.

- At Henrik og KN Rengøring bakker ekstraordinært op i denne sammenhæng er endnu et signal om at lokalt sammenhold i Jammerbugt Kommune får tingene til at ske. KN Rengøring er en blandt mange gode samarbejdspartnere, som er med til at sikre elitefodbold i vores kommune, og KN Rengøring har været en loyal støtte til projektet i mange år. Det betyder så utrolig meget, fremhæver Erik Just, mens Henrik Nielsen, indehaver af KN Rengøring, gerne bakker op så længe det gør en forskel, og det gør Jammerbugt FC.

- Jeg er glad for at kunne bidrage til den fortsatte udvikling af vores elitefodboldhold. Det betyder meget for mig og for området, og så handler det ikke kun om fodbold. Det handler om et fælles samlingspunkt, der er med til at samle os på kryds og tværs i kommunen. Det er værd at bakke op om, for det kommer ikke af sig selv, understreger Henrik.

Jammerbugt FC startede sæsonen i 2. division vest med en 3-1 sejr mod FC Sydvest hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena, og her fik Thomas Quorning sin debut i den blå trøje.