Facebook

Start weekenden med fredagsfodbold

Bo-og-baenken.jpg
21-05-2015

Af Thomas Jansen

Forhåbentlig bliver der fodboldfest, når Jammerbugt FC som noget nyt løber ind på græstæppet fredag aften kl. 19.00.

De gør de side om side med Brabrand, som er aftenen modstander. Gæsterne indtager i øjeblikket en 8. plads og kommer til Jammerbugten med en 3-1 hjemmesejr over Odder i bagagen. Ved ankomst venter der dem et opsat Jammerbugt FC mandskab.

- Jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har spillet en fredagskamp her på banen, men vi har glædet os til det. Det er fredag aften og forhåbentlig kan vi få os en fodboldfest at starte weekenden på, indleder Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, inden han fremhæver endnu en motivationsfaktor.

- For os er der langt fra weekend endnu. Vi har et stykke arbejde foran os, og der bliver noget at tage fat på. Vi skal rejse os efter nederlaget i Skovbakken, og det skal vi gøre mod et godt Brabrand mandskab.

Jammerbugt FC er altså opsat på at kommer tilbage i sejrssporet og således fastholde den 3. plads, holdet lige nu indtager i 2. Division vest. Men Brabrand har også sit at spille for. Nemlig overlevelse, og det gør ikke opgaven nemmere mod et i forvejen meget kompetent mandskab.

- Det er et spændende hold med dygtige individualister og taktisk fleksibilitet. Så der er flere ting vi skal være opmærksomme på, hvis vi skal klare dagens opgave. Først og fremmest mener jeg dog, at vi skal tage udgangspunkt i os selv. Det bliver vigtigt, at vi går ud og tager initiativet. Vi skal sætte os selv i scene. Den skal have fuld gas, vi skal skabe masser af chancer og vi skal vinde. Det er målet, ingen tvivl om det, slår Bo Zinck fast med syvtommer søm inden han forsikrer at fokus er fuldt ud på fredagen opgave, trods det at sommerens klubskifte til Thisted FC har fyldt i dagene op til kampen.

- Forhåbentlig kan give publikum en god oplevelse på sådan en fredag aften. Som altid går vi ud på eget græs den ene intention, at sikre os en sejr. Derfor vil jeg også gerne have lov at understrege, at alt andet der har været i fokus i denne uge, med hensyn til min fodboldfremtid, på ingen måde er vigtig nu. Sådan nogle ting tager vi ikke med på banen. Det er ikke vigtigt.  Nu gælder det kamp. Her skal spilles fodbold, og jeg forventer derfor også et hold, der vil levere en fuldt ud koncentreret indsats, understreger Zinck inden endnu en kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena skal vindes.

Forhåbentlig venter en seværdig kamp, så der kan blive fredagsfodboldfest på stadion. Her fløjtes opgøret i gang kl. 19.00 fredag d. 22. maj.

Vi ses på stadion til fredagsbold – der findes ikke meget bedre start på weekenden!