Facebook

Statistik: Blokhus FC - Varde

jubel.jpg
29-04-2009

 

Af Torben Pedersen

Hidtil har Blokhus FC haft besøg af Varde IF fire gange på Jetsmark Stadion, og aldrig har gæsterne endnu hentet alle 3 point.

Tilgengæld er det en helt anderledes historie, når det handler om kampene i Vestjylland. Her har Blokhus FC tabt de seneste 3 opgør i træk. De 2 seneste begge i 2008, med henholdsvis 3-1 og senest 2-1.

Faktisk er seneste opgør på Jetsmark Stadion så langt tilbage som 15/9-2007, hvor Blokhus FC (Dengang Jetsmark IF) vandt med 2-1, efter to sene scoringer i 86. og 90. minut, af Nickolaj Thomsen og Lasse Strandberg. 

Statistik for kampene:

Blokhus FC         - Varde IF
5 Sejre 1 Uafgjort 4 Sejre
13 Mål scoret   15 Mål scoret

Varde IF er til lørdagens kamp ramt af to karantæner, men holdets to målflittigste spillere, iform af Lennart Kruse og Jacob Bymar der til sammen har lavet 20 mål i sæsonen, skulle begge være med hos gæsterne.

Kampene mellem de to mandskaber har tradition for sene scoringer. Således er der i de seneste 5 kampe, blevet scoret 8 mål efter det 80. minut, og som regel har målene haft betydning for hvilket hold der fik point ud af kampen.

Thomas Buus Nielsen der i sidste weekend gjorde et smukt indhop ude mod FC Svendborg, er topscorer for Blokhus FC mod netop Varde med ialt 3 scoringer. Fem spillere følger efter med 1 scoret mål hver.