Facebook

Steffensen & Zinck forlænger

Stef og Zinck.jpg
13-07-2010

(Foto: Jan Steffensen & Bo Zinck forsætter som assistenttrænere i BFC)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC kan med glæde meddele at, der er lykkedes at nå til enighed med Jan Steffensen og Bo Zinck, som begge forsætter som assistenttrænere i Blokhus FC. I første omgang gældende for efteråret 2010. Begge trænere var også tilknyttet klubben under den tidligere cheftræner, og fortsætter nu også under Søren Kusk.

Jan Steffensen fortsætter ligeledes i jobbet som træner for andetholdet i Serie 1, mens Bo Zinck også fører arbejdet med klubbens succesrige U-19 trup videre. Bo Zinck udtrykker glæde over fortsat at kunne bringe de unge talenter videre:

 - Jeg syntes det ser spændende ud med de unge spillere der er i truppen, både i divisionstruppen, men også på U-19. For mig er det vigtigt at kan være med til at udvikle de unge, og samtidig være en del af træningen med divisionsholdet, fortæller Bo Zinck og forsætter:

 - Jeg ved Søren Kusk også har fokus på de unge, og de vil alle kunne lære rigtig meget af de fælles træninger der vil være. Så kombinationen af både division og U-19 glæder jeg mig til at fortsætte med, slutter Bo Zinck.