Facebook

Stiller fremhæver sammenhold og en stærk tro

Stiller_-_profil.jpg
16-11-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC sluttede efterårssæsonen af med manér og tre point mod AB. En præstation der også sendte to Blokhus FC spillere på rundens hold…

Bagud 0-2 ved pausen, præsterede Blokhus FC drengene et helt fantastisk comeback i kampens sidste halve time og sikrede sig med en 4-2 sejr tre livsvigtige point.

Den flotte præstation betød blandt andet også at Blokhus FC igen kunne glæde sig over at have spillere på rundens hold i 1. division. Denne gang var der i TV2 Sports fodboldmagasin DIV1SIONEN således blevet plads til både Jeppe Østenkær og Kasper Stiller, som også begge var blandt kampens målscorere.

Selv om de to Blokhus FC spillere blev blandt rundens bedste 11, er Kasper Stiller dog ikke i tvivl om at det flotte comeback blev grundlagt på en stor holdindsats og en stærk tro på tingene.

- Vi er langt nede da vi går til pause, for vi føler virkelig vi var med og havde vel egentlig også de fleste chancer. Men i pausen får folk lige tid til at finde sig selv og så sadler vi i anden halvleg om til 4-4-2, forklarer Blokhus FC’s forsvarsfighter og fortsætter med et stort smil på læben;

- Rasmus "Lykkehjul" Østenkær scorede på et flot langskud og det kickstartede os for alvor. Derefter synes jeg vi sidder på kampen. Vi er tættere på dem, får lukket af nede bag i, skaber chancer og frem for alt scorer vi på dem. Det var en holdindsats udover det sædvanlige og en evig tro på tingene, der gjorde vi fik vendt 0-2 til 4-2, slår Stiller fast.
 
Kasper Stiller selv, fik ikke den bedst tænkelige start på tilværelsen i 1. division, da skader har holdt ham fra grønsværen i en længere periode. Nu er Kasper dog tilbage og er ved at have indhentet det forsømte.

- Det har været super fedt at spille 1. division, men jeg var lidt rundtosset efter den første kamp. Tempoet var højere, modstanderne var hurtigere og stærkere. Jeg synes dog rimelig hurtigt jeg kom op i tempo, selvom formen har haltet lidt efter, indrømmer den ellers altid arbejdsivrige Kasper Stiller.

Nu skal der spises op

Nu venter der Kasper og holdkammeraterne en lang vinterpause, hvor der bliver rig mulighed for at komme tilbage til storformen, men inden da har Stiller dog lige et andet projekt som skal klares i løbet af juledagene.
 
- Pausen er noget længere end normalt. Først og fremmest skal vi lige holde en velfortjent ferie her i december, hvor vi kan samle en masse kræfter. Personligt satser jeg på at spise op her i julen, så der er lidt at stå imod med til de kolde vintertræninger, griner Blokhus FC’s nummer 12, som dog hurtigt får tilføjet at der også venter hårdt arbejde forude.

- Når vi kommer tilbage fra ferie skal vi arbejde stenhårdt og bygge videre på efterårets fundament, så vi kan få samlet de nødvendige point til overlevelse. Jeg selv skal selvfølgelig bygge formen op, så den er i top når den blå bølge igen ruller på Ingolf Park.
 
Hovedet højt og brystet frem

Der venter bestemt et spændende fodboldforår for Blokhus FC, og der skal bestemt arbejdes hårdt på at få hentet de nødvendige point, der kan sikre overlevelsen i 1. division. En stor opgave, men bestemt ikke for stor. Slet ikke for et hold der besidder den vilje og moral, der blev fremvist i weekendens imponerende comeback mod AB. Kasper Stiller har da også en stærk tro på målet bliver nået når status gøres op efter den kommende forårssæson.

- Jeg vurderer vores chancer til at være gode. Vi er et ungt hold med et fremragende sammenhold. Vi udvikler os hele tiden, både spillemæssigt og mentalt. Nu har vi haft vores "prøveperiode", hvor vi lige skulle vende os til ikke at være et tophold længere. Vi gik fra at være drenge der godt kunne hænge lidt med hovedet til at være mænd med hovedet højt og brystet fremme her i efteråret, lyder det uden tøven fra Kasper Stiller inden han slår fast;

- Til foråret skal vi høste frugterne af vores erfaringer fra efteråret og sikre os nok point til overlevelse.