Facebook

Stiller klar til ny udfordring i Viborg FF

Kasper_Stiller_2.jpg
21-06-2012

Af Thomas Jansen

Kasper Stiller, som med udgangen af den netop afsluttede sæson havde kontraktudløb med Blokhus FC, er efter tre gode år i klubben klar til nye udfordringer.

Disse udfordringer ligger i Viborg FF, som sluttede sæsonen på en fjerdeplads i 1. division.

- Efter tre gode sæsoner i Blokhus FC, hvor jeg har udviklet mig meget, føler jeg, at jeg er klar til at tage endnu et skridt fremad, forklarer Kasper Stiller, der ser Viborg FF som det rigtige skridt på nuværende tidspunkt i fodboldkarrieren.

- Jeg synes Viborg er en spændende klub, med et meget professionelt set up. Der bliver stillet større krav, træningsmængden bliver øget markant, faciliteterne er i top og der er en god træner, som jeg tror jeg kan udvikle mig meget under. Jeg forventer, at vi skal være med i toppen, selvom 1. Division bliver stærkere end nogensinde. Jeg håber da også vi kan tage en af de to øverste pladser. Derudover er målet, at jeg får en masse spilletid og at jeg udvikler mig, så jeg kan tage endnu et skridt fremad.

Selvom Blokhus FC’s nu tidligere nummer 12 glæder sig til de nye udfordringer, så ser den stærke defensiv spiller også tilbage på tre sæsoner i den blå trøje med stor tilfredshed.

- Jeg kom til klubben i sommeren 2009, hvor der var kommet ny træner og sportsdirektør. Man ville begynde at satse på unge spillere og målsætningen blev ændret til at vi skulle lege med i toppen. Jeg var sammen med Damgaard og Rosenqvist en af de første unge, der blev hentet ind. At man de efterfølgende to transfervinduer skilte sig af med størstedelen af de rutinerede spillere, mens der blev hentet endnu yngre spillere ind, gjorde, at vi unge spillere fik mere og mere ansvar. Det satte virkelig skub i min udvikling, fortæller Kasper Stiller og tilføjer, med henvisning til oprykningen til 1. division, at dette kulminerer i sæsonen 2010/11.

Et fremragende sammenhold bag største fodboldoplevelse

Bag denne præstation, skal der ifølge Stiller fremhæves et fremragende sammenhold som en afgørende faktor.

- Vi har et godt trænerteam og en trup uden de helt store individuellister, men til gengæld et fremragende sammenhold. På papiret var truppen jo ikke skræmmende, men vi havde et klokkeklart spilkoncept lige fra starten. Et spilkoncept vi blev bedre og bedre til at udføre. Vi stod højt på banen og turde at spille fodbold, forklarer Kasper Stiller inden der med et stort smil på læben og et tilhørende glimt i øjet lige sendes en farvel hilsen til de nu tidligere holdkammerater. Kasper er dog trods alt gentleman nok til også lige at sparke sig selv over skinnebenet i samme huk.

- Man kan jo ikke ligefrem sige forudsætningerne sådan umiddelbart var for den slags fodbold. Når jeg havde bolden var stressfaktoren helt i top, så den fik tit og ofte bare en på hatten. Damgaard havde sin fodboldopvækst i Horsens, så han ville helst bare parkere bussen foran feltet, Jeppes andenberøring var en tackling og Thomsen var som en spånplade, at spille bolden op på, griner Stiller og fortsætter;

- Men det fik vi stille og roligt ændret og holdet udviklede sig hele tiden. Det resulterer i en af de største fodboldoplevelser i mit liv. Oprykningskampen på hjemmebane mod Nordvest, foran et fyldt Jetsmark stadion. Det var super fedt. En dag hvor det hele bare gik op i en højere enhed.

Kaspers sidste fodboldoplevelse i Blokhus FC kunne desværre ikke leve op til dette. Det blev nemlig et forsømt forår uden point.

- I modsætning til denne store oplevelse, blev det sidste halvår desværre ikke en succes. Vi fik en kold dukkert de første to kampe i foråret, og det tog rigtig hårdt på os. Nok også lidt hårdere end vi forventede. Det nager mig grænseløst, at vi ikke kunne give folk omkring klubben og ikke mindst os selv en sejr til sidst.

Som ung spiller er klubben genial

Det forsømte forår overskygger dog ikke de øvrige 2 ½ år i klubben, som Kasper mindes med glæde.

- Alt i alt har jeg været super glad for de tre år jeg har været i Blokhus FC. Det er en super klub at være en del af og for en ung spiller er klubben ganske enkelt genial, fremhæver Kasper Stiller inden han takker af i Blokhus FC.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke samtlige af mine holdkammerater, alle omkring holdet og klubben i det hele taget for tre fantastiske år. Jeg ønsker klubben alt held og lykke i fremtiden.

Fra Blokhus FC skal ligeledes lyde en stor tak til Kasper Stiller for en altid engageret indsats. Held og lykke herfra med de nye udfordringer fremover.