Facebook

Stimen fortsætter i Blokhus FC

Jeppe_Oe.jpg
16-04-2011

(Arkiv: Jeppe Østenkær blev matchvinder, da Blokhus FC hentede 3 point på Amager)

 

B 1908   -   Blokhus FC   0-1  (0-1)

0-1 Jeppe Østenkær  28. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller

Midtbane: Jeppe Østenkær, Malthe Nygaard, Mads Severinsen, Micky Malling

Angreb: Ziad Nassar, Nickolaj Thomsen

 

På bænken: René Bech, Emil S. Poulsen, Simon Rosenqvist, Søren Reese.   

 

Af Torben Pedersen

Spillerne var ikke meget for det, og slet ikke Søren Kusk var glad for det. Kampen på Amager blev nemlig stik imod Blokhus FCs spilkoncept, da banen var så ringe, at almen pasningsfodbold var umuligt.

Umiddelbart en kæmpe fordel for B 1908s fysisk stærke spillere, men det var sørme ikke meget de fik produceret lørdag eftermiddag. Blokhus FC fik clearet godt i det centrale forsvar, men de fik også rig mulighed for at øve sig i kampens 90 minutter. Også Simon Enevoldsen havde en god dag, og kunne høste ros fra flere holdkammerater.

 

Ziad skadet efter 20 minutter

 

Blokhus FC blev tvunget til udskiftning allerede efter 20 minutter, da en skadet Ziad Nassar måtte forlade banen. Simon Rosenqvist kom istedet på banen, og det krævede derfor nogle rokeringer på holdet, som lige finde momentum igen.

 - Det var en meget fysisk kamp, med alt for mange lange bolde. Vi fandt slet ikke vores vante ro i spillet. Vi har dog et markant overtag i spil og chancer, og vores sejr kan man overhovedet ikke pille ved, sagde Søren Kusk til hjemmesiden efter de 3 gode point på Amager.

 

Østenkær i topform, inden mødet med storebror

 

Blokhus FC scorede kampens eneste mål efter 28 minutter, da Nickolaj Thomsen vandt en hovedstødsduel, og derved snittede bolden videre i dybden til Jeppe Østenkær, der satte en spille af, og efterfølgende passerede keeperen.

Igen lørdag fik midtbanen stor ros for deres spil, og det kan ikke times bedre. For midtbanen kommer uden tvivl til at trække et stort læs skærtorsdag, når Aarhus Fremad er gæster på Jetsmark Stadion.

Men de kommende gæster er også godt kørende, måske endda for godt, ihvertfald melder aarhusianernes Nicholas Godtfredsen kontant ud på kanalsport.dk, at Riisvangens lokale helte vinder på torsdag.Se klippet her

Men nemt vil Aarhus Fremad ikke får det på torsdag, det vil jeg godt garanterer.